Sosyal Medya

Android

Android’ten iPhone’a Geçenlerin Sayısı Artıyor!

Apple'ın yeni iPhone'larıyla yakaladığı başarı, Android cephesini ciddi şekilde korkutuyor!

Apple’ın yeni iPhone’larıyla yakaladığı başarı, Android cephesini ciddi şekilde korkutuyor!

Son üç ay içerisinde 61,2 milyon satış rakamına ulaşan iPhone, Tim Cook ve iş arkadaşlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. En son iPhone’la birlikte iPhone’a olan geçişlerin hızlanması, Apple’ın memnuniyetine memnuniyet katacak bir başka haber.

ABD merkezli firmanın patronu Cook, gelişmeleri şu keyifli sözlerle kutladı: “Önceki döngülere kıyasla iPhone’a geçişlerin daha yüksek bir oranda gerçekleştiğini görüyoruz.” Apple’ın 2015 ikinci çeyrek gelir toplantısında da geçişlerin arttığından bahseden Cook, “bundan inanılmaz derecede heyecan duyduğunu” da sözlerine ekledi. Cook, Apple’ın “mümkün olduğunca çok kişiyi davet etme işine devam etmek istediğini” söylüyor.

Cook, son altı ayda 135 milyon satan iPhone’ların gelişmekte olan pazarlarda iyi bir çizgi yakaladığına, ilk kez satın alanlar konusunda da başarılı olduğuna dikkat çekiyor.

Ekran boyutları önceki modellerden daha büyük iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın Çin’deki satışlarının bu gelişmelerde katkısı var. Galaxy S6 ve HTC One M9 gibi telefonlar Apple’ın ikinci çeyreğinden sonra tanıtıldığından, firmanın bu çizgiyi sürdürmeyi başarıp başaramayacağını merak ediyoruz.