Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Anker, Black Friday 2020’de Satışlarını Yüzde 45 artırdı!

Anker, Black Friday 2020'de Satışlarını Yüzde 45 artırdı. Pandemi dönemine denk gelen bu yılki Black Friday alışveriş çılgınlığınında Anker..

Anker, pandemiye rağmen Black Friday 2020’de yeni bir satış rekoru kırdı

Son yıllarda Türkiye’de de düzenlenen Black Friday kampanyaları ile kasım ayı boyunca e-ticarette büyük indirimler gerçekleşirken, tüketiciler de fırsatlardan yararlanarak online alışveriş hacmini büyük ölçüde artırıyor.

Diğer yandan, geçen yılın son ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, sebep olduğu kısıtlamalar dolayısıyla fiziksel mağazaların büyük bölümünün kapalı olmasına, açık olanların da düşük bir müşteri trafiği yaşamasına sebep oluyor. Bu durum, Black Friday alışverişlerini etkilese de online pazardaki rekabet de önemli ölçüde artıyor.

Türkiye’de 5 farklı ürün grubuyla faaliyet gösteren Anker, tüm bu şartlar altında gerçekleşen 2020 Black Friday dönemini başarıyla tamamladı. Geçen yılın aynı döneminde satış rekorları kıran marka, kasım boyu süren indirim döneminde aynı başarısını tekrar ederek, satışlarını %45 oranında arttırdı.

Anker ürünleri sırasıyla İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli, Adana, Mersin ve Aydın olmak üzere, tüm Türkiye genelinde tercih edilirken, tüketiciler teknoloji ve konforu buluşturan ürünlere yüzde 60’a varan indirimlerle ve ortalamada %35 daha uygun fiyatlarla sahip oldular.

Şirketin en çok sattığı ürünlerin başında, Türkiye’de ciddi bir pazar büyümesi yaşayan robot süpürgeler yer aldı. Eufy robot süpürgeler, geleneksel temizlik anlayışının ötesine geçerek kullanıldıkları alanların hep tertemiz kalmasını sağlıyor. Yüksek emiş gücü ile farklı yüzeylerde derinlemesine temizlik yapan ve zorlu köşelere ulaşarak büyük konfor sağlayan Eufy robot süpürge modelleri, özel mobil uygulamaları ve Wi-Fi destekli modelleriyle kolayca uzaktan kumanda edilebiliyor.

Anker’in Black Friday 2020’de en çok satan ürünlerinde robot süpürgeleri, Soundcore markasındaki Bluetooth kulaklıklar ve taşınabilir hoparlörler izledi. Grubun ses alanındaki uzmanlığını temsil eden cihazlardaki BassUP teknolojisi, düşük frekanslı sesleri gerçek zamanlı olarak iyileştirirken, en ufak sesleri bile etkili bir şekilde dinleyicilere yansıtabiliyor. Yüksek ses seviyesine ulaşabilen ve düşük enerji harcayan Bluetooth işlemcili kablosuz kulaklıklar ise uzun kesintisiz müzik süreleriyle şarj etmeyi unutturan bir kullanım rahatlığı sunuyor.

Black Friday 2020’nin en çok satan ürünleri arasında yer alan Eufy Security güvenlik kameraları, 360° görüş açısıyla 7/24 yaşam alanlarınızı izliyor. Kullanılan yapay zeka ile evcil hayvanları insanlardan ayırmaları, yüksek çözünürlükte kayıt özellikleri kadar, düşük ışık koşullarında gece görüş sistemiyle her anı kristal netliğinde takip edebilme olanağı sunmaları dikkat çekiyor. Ayrıca Apple HomeKit, Google Assistant ve Amazon Alexa dijital asistanlarla uyumlu çalışarak, izleme sistemini üzerinde tam kontrol sağlıyor.

Anker’in yüksek teknoloji ve inovasyonu buluşturduğu Nebula taşınabilir projeksiyon ailesi; yüksek aydınlatma özellikli lambaları ve DLP IntelliBright teknolojisiyle keskin bir parlaklık ve netlikte dijital içerikleri yüksek çözünürlükte izleme imkanı veriyor. Bir çantada taşınabilecek boyutlardaki Anker Nebula projektörler, güçlü hoparlörleri, TV’den büyük görüntü yansıtma yetenekleri ve Android işletim sistemi sayesinde YouTube ve Netflix gibi popüler uygulamaların içeriklerine de kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Black Friday 2020 indirimlerinin sevilen ürünleri arasında Anker taşınabilir şarj cihazları ve duvar şarjları da yer alıyor. Ufak boyutlarına karşın yüksek güç beslemesi yaparak orijinal şarj adaptörlerinden daha hızlı şarj edebilen PowerPort ürünleri, telefon ve tabletleri özel PowerIQ teknolojisi sayesinde günümüzde kullanılan şarj protokollerini otomatik tanıyarak gereken gücü sağlıyor.