Sosyal Medya

Donanım

Anker PowerPort III Pod 65W Artık Türkiye’de!

Anker, Satış rekorları kıran Anker Powerport III Nano 20W şarj aletinin ardından şimdi de 65 Watt’lık yüksek çıkış gücüne sahip ultra kompakt Anker PowerPort III Pod 65W duvar şarj cihazını Türkiye’de satışa çıkartıyor. 

Anker PowerPort III Pod 65W Artık Türkiye’de!

Teknolojinin gelişmesiyle gündelik hayatta pek çok şeyi elektronik cihazlarla yapabiliyoruz. Ancak bu durum şarj problemlerini beraberinde getiriyor. Yeni çıkan akıllı telefon modellerinin kutularından çıkmayan şarj aletleri de bu konuya farklı bir boyut kazandırıyor. Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, şarj sorununa çözüm geliştirmeyi başarıyor. Satış rekorları kıran Anker Powerport III Nano 20W şarj aletinin ardından şimdi de 65 Watt’lık yüksek çıkış gücüne sahip ultra kompakt Anker PowerPort III Pod 65W duvar şarj cihazını Türkiye’de satışa çıkartıyor. 

Akıllı cihazlar sektörü büyümeye devam ederken akıllı telefonlar artık bazı hizmetleri kullanıcılarına sunmamaya başladı. Yeni cihazların kutularından kulaklık çıkmazken şimdi de kutudan çıkan şarj cihazları tarihe karıştı. Sektörün en büyük markalarının en son piyasaya sürdükleri modellerde de şarj cihazları kutudan çıkmadı. Durum böyle olunca premium şarj cihazlarına olan talep de artmaya başladı. Kullanıcılarının ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak ürün geliştiren Anker, premium kategorisindeki ürün gamıyla ön plana çıkıyor. Son olarak geliştirdiği pek çok cihazla uyumlu olarak çalışabilen Anker PowerPort III Nano, satış rekorları kırmıştı.

Neredeyse tüm Apple modelleriyle ve pek çok Android cihazıyla uyumlu olarak çalışabilen Anker PowerPort III Nano, 20 Watt’lık çıkış gücüyle ve kompakt küçük tasarımıyla her telefonun ihtiyacını karşılamayı hedeflemişti. Şimdi de premium şarj cihazlarına bir yenisini daha ekleyerek ürün gamını genişleten Anker, Anker PowerPort III Pod 65W’ı Türkiye’de satışa çıkartıyor. Cihaz, 65 Watt’lık yüksek çıkış gücüne sahip olmasına rağmen ultra kompakt yapısıyla beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. PowerIQ 3.0 hızlı şarj teknolojisine sahip Anker PowerPort III Pod 65 W,  pek çok cihazla da uyumlu olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Hem ultra kompakt hem çok güçlü!

Anker’in premium şarj cihazları arasında yerini alan yeni cihaz Anker PowerPort III Pod 65 W, sahip olduğu MiniFuel teknolojisi sayesinde daha az ısınıyor ve yüzde 40 daha küçük. iPhone’dan Samsung’a, laptoplardan tabletlere kadar pek çok cihazla uyumlu bir şekilde çalışabilen Anker PowerPort III Pod, 65 Watt’lık yüksek bir çıkış gücüne sahip. PowerIQ 3.0 teknolojisi sayesinde cihazları hızlı şarj edebilen cihaz, 3 farklı fiş başlığıyla satışa sunuluyor. Bu sayede Amerika’da, İngiltere’de, Avrupa’da ve nerede isterseniz kolaylıkla kullanabiliyorsunuz.