Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Anker Soundcore Teknolojisi Kullanıcılara Farklı Bir Deneyim Yaşatıyor

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, ses sistemlerini ürettiği Soundcore kategori markası altında pek çok ürün piyasaya sürüyor. Her bütçeye uygun kulaklık, hoparlör ve ses sistemi sunan Soundcore, üstün teknolojisi ve kusursuz ses kalitesiyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor.

Anker Soundcore Teknolojisi Kullanıcılara Farklı Bir Deneyim Yaşatıyor

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, ses sistemlerini ürettiği Soundcore kategori markası altında pek çok ürün piyasaya sürüyor. Her bütçeye uygun kulaklık, hoparlör ve ses sistemi sunan Soundcore, üstün teknolojisi ve kusursuz ses kalitesiyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor.

Yazın gelmesiyle evden uzaklaşanların, kendisini açık havaya teslim edenlerin sayısı artmaya başladı. Evlerden uzaklaşsak da bu durum eğlenceden de uzaklaşacağımız anlamına gelmiyor. Nereye giderseniz gidin eğlenceyi yanınızda götürmeyi unutmayın. Akıllı teknolojileriyle yol gösteren ve eğlenceyi artırmayı başaran Anker, Soundcore kategori markası altında ürettiği ses sistemleriyle bulunduğunuz her yeri güzelleştiriyor. Bugünlerde en çok karşılaştığımız sıkıntılardan biri olan ses kalitesi konusuna da akıllı çözümler sunan Anker, Soundcore ürünlerinin birbirinden farklı özellikleri ve bazı modellerde yer alan Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses kalitesiyle beklentilerin ötesinde bir deneyim vadediyor. Her bütçeye uygun farklı modellere sahip Soundcore ürünleri, Bluetooth hoparlörlerden kablosuz kulaklıklara, konferans cihazlarından ses bombalarına kadar geniş yelpazede ürün çeşitliliğiyle kullanıcılarla buluşuyor.

Kulaklıktan beklentilerinizi yükseltin

Anker’in kusursuz bir dinleme deneyimi sunduğu Soundcore kulaklıkları, farklı model ve özellikleriyle kullanıcılarının bir kulaklıktan bekleyeceği her şeyi onlara sunuyor.

Dış mekan, iç mekan ve yolculuk olarak 3 farklı moduyla piyasaya sunulan SoundCore Liberty Air 2 Pro, Soundcore uygulaması sayesinde ortam sesinde değişiklik yapıp aktif gürültü engelleme özelliğini kullanabiliyor. Anker SoundCore Life Note TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık ve 100 saat çalma süresiyle dikkatleri üzerine çeken Anker SoundCore Life Dot 2 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık, tek adımda eşleştirme, su geçirmezlik özelliği, kusursuz ses kalitesi ve kulaklara mükemmel uyum sağlayan rahat kullanımlarıyla kullanıcılarla buluşuyor. Kulak üstü kulaklıklarda da beklentileri aşan özelliklerle piyasaya sürülen Soundcore Life Q10 ve Q30 kablosuz kulaklıkları çok noktalı bağlantıları, konforlu kullanımları ve yüksek çözünürlüklü ses kaliteleriyle beğenileri topluyor. Life Q10 BassUp teknolojisini ve AUX ses bağlantı noktası üzerinden sonsuz çalma süresi vaat ederken; Life Q30, Hibrit Aktif Gürültü Engelleyici modu ve Soundcore uygulaması üzerinden ayarlanabilen ses ayarlarıyla farklı bir deneyim sunuyor.

Hoparlör keyfiniz sınır tanımasın

Anker Soundcore müzik ve film keyfinizi istediğiniz her yere taşıyabilesiniz diye farklı boyutlarda ve farklı özelliklerde her bütçeye uygun ses sistemlerini piyasaya sunuyor. Soundore’un Motion serisi, olağanüstü derinlik ve netlik sağlayan hoparlörleri, Soundcore uygulaması aracılığıyla sunduğu avantajları, yüksek şarj kapasiteleri ve gelişmiş özellikleriyle açık veya kapalı alanlardaki keyfi daha da artırıyor. Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlörü 12 Watt’lık ses çıkışı, Bass Up Teknolojisi, IPX7 dayanıklılık derecesi ve 12 saatlik çalma süresi sunarken; Soundcore Motion Q, 360 derece ses, akıllı asistan erişimi ve tamamen su geçirmez kılıflarıyla kullanıcılarla buluşuyor. IPX7 dayanıklılık derecesine sahip bir diğer model olan Soundcore Motion+ ise homojen olarak sesi odaya dağıtabilmek için 15 derecelik açı ile yukarı doğru konumlandırılan yapısıyla geliştirilmiş ses dağılımı sunuyor. Aynı zamanda, genişletişmiş bas ve tiz özellikleriyle ve 30 Watt’lık stereo sesiyle de müziğin her detayının kolayca duyulmasına yardımcı oluyor. Soundcore Motion+ Soundcore uygulaması ile de kontrol edilebiliyor. SoundCore Rave Mega 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör iç ve dış mekan modları ve çift bluetooth bağlantısıyla partilerin vazgeçilmez parçası olmaya aday. 18 saate varan geliştirilmiş oynatma süresi, esnek taşıma kulbu, telefon şarj edici özelliği, BassUp Teknolojisi ve kablosuz stereo eşleştirmesiyle kalabalık ortamların neşe kaynağı olacak.

Cihazınız birden çok amaca hizmet etsin

Bir ses sisteminin pek çok işlevi aynı anda ve aynı kalitede sunmasını istiyorsanız Anker her zaman olduğu gibi yine akıllı çözümler üreterek bu talebi de yerine getiriyor. Soundcore PowerConf Bluetooth Konferans Cihazı dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman konferans kalitesinde toplantılar gerçekleştirmenize yardımcı oluyor. Ses optimizasyonuyla sesleri iyileştiren cihaz, kolayca duymanızı sağlamak için yüksek ve net ses yayını sağlayabiliyor ve dengeli ses özelliğiyle de gezinme özgürlüğünüzü kısıtlamıyor. Soundcore uygulaması aracılığıyla arka plan gürültü engelleme ve otomatik ses artırma gibi özellikleri de bulunan PowerConf, aynı zamanda hafif ve kompakt. SoundCore Wakey ise kablosuz şarjlı çalar saat, radyo, alarm ve hoparlör gibi farklı özellikleri bir arada sunuyor. 10 Watt’lık ses çıkışı, Soundcore uygulaması aracılığıyla kişiselleştirilebilen benzersiz alarm sesi ve saati gösteren LED ekranıyla tek bir cihazda pek çok özelliği buluşturuyor.