Sosyal Medya

Eğitim

AÖF Yaz Okulu Sınav Soruları ve Cevapları 2023 Nasıl Görüntülenir?

AÖF Yaz Okulu Sınavları Yapıldı!  AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevapları 2023: AÖF yaz okulu cevap anahtarı Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlandı mı?

AÖF Yaz Okulu Sınav Soruları ve Cevapları 2023 Nasıl Görüntülenir?

AÖF Yaz Okulu Sınavları Yapıldı!  AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevapları 2023: AÖF yaz okulu cevap anahtarı Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi takvimine göre 10 Temmuz’da başlayan AÖF yaz okulu dersleri, 19 Ağustos 2023 tarihinde sona erdi.

6 haftalık eğitimin ardından öğrenciler, sorumlu oldukları derslerden sınavlara katılacak. Takvime göre, AÖF yaz okulu sınavları 19 Ağustos 2023 tarihinde saat 14.00’te yüz yüze yapıldı. Peki şimdi ne olacak?

 

AÖF YAZ OKULU SORULARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

2022-2023 AÖF yaz okulu sınavında çıkan tüm derslere ait soruların, Anadolum eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılması bekleniyor.

Anadolu Mobil uygulaması ve https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifreleri ile oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

 

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

19 Ağustos 2023 tarihinde yapılan Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıllar dikkate alındığında sonuçlar, genellikle sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanıyor.

Buna göre AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının 5 Eylül’e kadar açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilir.

 

AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevapları için bekleyiş başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınavları 19 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirildi. Adaylar saat 14.00 itibarıyla Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınavların katılım gösterdi. AÖF yaz okulu sınavı soruları ve cevap anahtarı 2023 yılında sınava giren adaylar tarafından araştırılmaya başlandı.

 

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI KAÇ SORU VARDI?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınavlarında adaylara sorumlu olunan her dersten 30 soru ve 40 dakika sınav süresi verilecek.

2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu alt sınırı 35 olacak. Yaz okulu sınavlarında 35’in altında alan öğrenciler başarısız sayılacak.

AÖF yaz okulu sınavlarının yıl sonu başarı puanına katkısı %100 olacak. Örneğin aday sınavdan 75 alması durumunda başarı puanı da 75 olacak.

Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Sınavın değerlendirilmesi ise 100 puan üzerinden yapılacak.

 

AÖF YAZ OKULU HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR?

AÖF 2023 yaz okulu online mı?

Açıköğretim yaz okulu sınavları ise okul ortamında yüz yüze olarak gerçekleştiriliyor. AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi üzerinden adaylar sınava katılacakları okulları öğrenebilirler.

 

AÖF 2023 yaz okulu ne zaman?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2022-2023 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtları 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında alınmıştı. AÖF (Açıköğretim Fakültesi) yaz okulu sınavı 19 Ağustos 2023 tarihinde saat 14.00’te yüz yüze yapılacak.

 

AÖF yaz okulu kaç sınav olur?

Yaz okulunda başarı değerlendirmesi tek sınav üzerinden yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100’dür.

 

AÖF Yaz Okulu 2023 ücreti ne kadar?

AÖF Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam ₺375,00 öder. AÖF Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam ₺450,00 öder. AÖF Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam ₺525,00 öder. AÖF Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci Toplam ₺600,00 öder.

 

AÖF Yaz Okulu 35 geçer mi?

AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00’ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35’tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

 

AÖF Yaz Okulu en fazla kaç ders alınır 2023?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir.

 

Açık Öğretim yaz okuluna kimler başvurabilir?

Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.

 

Yaz okulu çan eğrisi var mı?

Eğer ders notu 35 puandan fazlaysa, çan eğrisine girerek harf notu alacak ve adayın tüm sınavlarından aldığı genel ortalamaya göre doğrudan ya da koşullu geçmiş olacaktır. Özetle AÖF yaz okulunda çan eğirisi var.

 

Yaz okulunda vize final var mı?

Yaz okulunda vize ve final mi var yoksa tek sınav yapılıp final yerine mi geçiyor? Vize notu normal dönemdeki olarak mı alınıyor? Sonuç olarak normal dönemde aldığımız vize puanının önemi yok yaz okulunda. Vize de final de yaz okulunda yapılıyor.

 

Yaz okulu bütünleme var mı?

10) Yaz Okulunda bütünleme sınavı yapılır mı? Yapılmaz. Bir ara sınav ve bir final sınavı yapılır.

 

Yaz Okulu ve Öğrenci Kılavuzlarına www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından ulaşılabilir.