Sosyal Medya

Kripto Para

ApeX Pro ile iş birliği DeFi’nin en iyilerini Bybit’e getiriyor

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit, izne dayalı olmayan merkeziyetsiz işlem platformu ApeX Pro ile bir kez daha iş birliği yaptı.

ApeX Pro ile iş birliği DeFi’nin en iyilerini Bybit’e getiriyor

 

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit, izne dayalı olmayan merkeziyetsiz işlem platformu ApeX Pro ile bir kez daha iş birliği yaptı. Bybit bu iş birliği ile kullanıcılarına USD’ye endeksli sabit coin USDC üzerinden kolayca reel getiriler elde etme imkânı sağlayan yeni Apex Pro Akıllı Likidite Havuzu’nun (SLP) kapısını açıyor. 

 

Apex Pro Akıllı Likidite Havuzu – SLP, kullanıcılara yüksek bir getiri-risk oranı ile kâr elde etme fırsatı sağlar ve havuzun piyasa yapıcı stratejisi, alış-satış farklarından kâr etmek için otomatik olarak alış ve satış emirleri verir. Buradan elde edilen kâr, havuzun katılımcıları arasında paylaşılır ve pasif gelir kazandırır.

 

Bybit kullanıcıları, merkeziyetsiz bir cüzdan oluşturmalarına ve blok zincirlerinde dolaşmalarına gerek kalmadan ApeX Pro’ya doğrudan Bybit hesaplarından sadece 10$ ödeyerek ürüne erişebilirler. İlk ay içinde SLP’nin toplam büyüklüğü 500.000$’ dan 2.000.000$’ a çıkacak ve ilerleyen aylarda havuzun üst limiti arttıkça daha çok kullanıcı bu pasif gelir akışından kazanç sağlayabilecek.

 

SLP’nin önemli avantajlarından biri de geleneksel likidite sağlama işlemlerinde yaygın bir endişe olan geçici kayıpları azaltma becerisidir. Kullanıcıların sadece işlemlerin belirli bir aralıkta olması durumunda ücret kazandığı diğer likidite stratejilerini aksine SLP, kullanıcı pozisyonlarını dikkatli bir şekilde izleyip piyasa koşullarına göre ayarlamalar yaparak sürekli getiri fırsatları sunar.

Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou iş birliği ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Bybit, ApeX Pro – Akıllı Likidite havuzunun lansmanı ile DeFi alanında yeniliğe öncülük etmeye devam ediyor. Bybit kullanıcılarına, merkeziyetsiz finans dünyasında sunulan yeni nesil fırsatlara doğrudan Bybit hesaplarından kolayca erişme imkânı sağlamaktan gurur duyuyoruz.”