Sosyal Medya

Donanım

Apple AirPort WiFi Yönlendirici Üretimini Resmen Durdurdu

Apple AirPort WiFi Yönlendirici Üretimini Resmen Durdurdu.Apple AirPort ve Time Capsule WiFi Yönlendirici baz istasyonlarını resmen üretimini durdurdu.

Apple WiFi Router Cihazı Üretimini Durdurma Kararı Aldı

Apple AirPort WiFi Yönlendirici Üretimini Resmen Durdurdu.

Günümüz WiFi Dünyasında Artık Onlara Yer Yok! Apple WiFi Router – Yönlendirici Pazarından Çıkacağına dair söylentiler bir süredir devam ediyordu. Görünen o ki şirket bu konudaki kararını vermiş.

Apple AirPort ve Time Capsule WiFi Yönlendirici baz istasyonlarını resmen üretimini durdurdu. Apple sözcüsü donanım ve yazılım desteklerinin mevcut ürünler için verilmeye devam edeceğini belirtiyor.

Apple’ın, AirPort ürün serisini durdurma nedenleriyle ilgili olarak spesifik olmasa da, nedenini anlamak aslında zor değil: WiFi artık genel bir emtia – mal oldu. Günümüzün WiFi dünyasında kablosuz ağ artık lüks olmaktan çıktı. Kablosuz ağ bağlantısının lüks olduğu 1999 yılında ile AirPort ürünü tanıtılmıştı. Neredeyse 20 yıldır devam eden bir ürün grubu.

Apple AirPort WiFi Yönlendirici Üretimini Resmen Durdurdu

Apple AirPort WiFi Yönlendirici Üretimini Resmen Durdurdu

WiFi – Kablosuz Ağ Artık Lüks Olmaktan Çıktı!

WiFi desteği bir çok işlemci ve bir çok modem üreticisinin artık ücretsiz olarak sağladığı bir özellik haline gelince lüks olmaktan çıktı. Bu da üst düzey kalite ile üretim yapan Apple için artık bu iş cazibesini yitirdi. AirPort almak için çok fazla neden kalmadı.

Apple WiFi Yönlendirici üretimine ileride döner mi? Apple sözcüsü bu konuda bir şey söylemedi. Apple fanatikleri için bu üzücü bir karar ancak günümüz şartlarına bakarsanız şirket açısından da oldukça doğru bir karar.

Apple