Sosyal Medya

iPhone

Apple Destek Uygulaması Hollanda’da Göründü

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da gün yüzüne çıktı. Apple'dan randevu almak artık çok kolay alacak. Tüm detaylar ve Uygulamanı Özellikleri

Apple destek uygulaması gün yüzüne çıktı. İlk olarak yüzünü Hollanda App Store mağazasında gösterdi.

Apple destek uygulamasının hazırlandığı ile ilgili raporlar yaklaşık bir yıldır yayımlanıyor. Ancak Apple’ın bu destek uygulamasının lansmanına çok yakın olduğunu gösteren işaret Dutch Apple Store mağazasından geldi. Hollanda Apple Store Mağazasında artık Apple Destek Uygulaması Ücretsiz indirilip kullanılıyor.

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da Göründü

Uygulama neden sadece Hollanda’da yayımlandı henüz bilinmiyor zira uygulamasının şu anda ne ABD, ne İngiltere, ne Hong Kong ne de Türkiyede ki iOS kullanıcıları için geçerli olmadığı doğrulandı.

apple-destek-uygulamasi

Apple Destek Uygulamasında neler var?

Uygulama küçük sorunlarla ilgili yardımlarla birlikte ürün bilgileri ve bazı ipuçları ile ilgili bilgiler içeriyor. Elbette Apple Store’da daha ciddi sorunlarınızın çözümü için size randevu alma imkanı sunuyor. Buna ilave olarak Apple’ın bir destek teknisyeni ile bir görüşme ayarlayıp, bu isteğinizi posta ile gönderebilir yada görüşme randevusu planlayabilirsiniz.

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da Göründü

Daha önce yapmış olduğunuz destek görüşmelerinin bir geçmişini de takip etmeniz mümkün görünüyor.

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da Göründü

Uygulamanın bir güzel yanı da hesabınıza bağlı tüm cihazların listesini buradan görebilirsiniz. Eğer sahip olduğunuz cihazların seri numarasından IMEI numarasına kadar tüm bilgilerini bu yeni iOS yazılımı ile kolayca erişebilirsiniz.

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da Göründü

Ayrıca sahip olduğunuz ürüne ilişkin özgün makaleleri,bunlara verilen cevapları da rahatlıkla ulaşıp okuyabileceksiniz. Probleminize uygun bir cevap bulup sorunu gidermek için zaman kazanabilirsiniz.

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da Göründü

 

Apple Destek Uygulaması:

Yardıma mı ihtiyacınız var? Apple Destek uygulaması, Apple’ın sunduğu en iyi seçenekler için kişiselleştirilmiş rehberinizdir. Ürünlerinize ve sorularınıza uyarlanmış makalelerle cevaplar bulabilirsiniz.Bir uzmanı hemen arayın, sohbet edin veya e-postayla gönderin veya uygun olduğunda bir geri arama planlayın. Bir Apple Store veya yakındaki Apple Yetkili Hizmet Sağlayıcısında onarım yaptırın. 

App Store (Netherlands) Engadget

TechCrunch