Sosyal Medya

iPhone

Apple iOS 10.2 Beta Güncelemesini Geliştiriciler İçin Yayınlandı.

Apple tarafından geliştiriciler için yayınlanan iOS 10.2 beta güncellemesinde hangi özellikler yer alıyor?

Apple tarafından geliştiriciler için yayınlanan iOS 10.2 beta güncellemesinde hangi özellikler yer alıyor?

iOS 10.2 beta güncellemesinde, Apple’ın 27 Ekim’deki düzenlediği etkinlikte tanıtılan TV uygulaması, Apple Music üzerinde yapılan tasarımsal değişiklikler, yeni emojiler, Duvar Kağıtları ve yeni SOS (acil durumlarda çağrı) özelliği yer alıyor.

ios 10.2 beta tv uygulaması

iPad ve iPhone ile entegre olarak çalışan TV uygulaması içerikleri tek bir noktada topluyor. Takip ettiğiniz dizilerin hangi sezon ve bölümünde kaldığınızı gösteren uygulama, seyrederken yarım bıraktığınız dizinin kaldığınız yerden devam etmenize olanak sağlıyor. Beğendiğiniz dizilerin bir sonraki bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgiler sunan uygulama, yeni film ve televizyon programlarının arasında seçim yapmanızı oldukça kolay hale geliyor. Single Sign-On ve Siri Live Tune-In’i desteklerken iTunes içeriği ve TV üyeliği satın almaya izin verecek.

Müzik uygulamasında yapılan değişiklik sayesinde şarkı çalarken Karıştır ve Tekrarla düğmeleri daha belirgin biçimde görünüyor.

ios 10.2 beta apple muzik

SOS (acil durum çağrı özelliği), iPhone’un güç düğmesine beş kez bastığınızda devreye girecek. Acil yardım özelliğinin  çalışacağını ülkeler arasında şimdilik Türkiye bulunmuyor.