TeknoTalk

Apple’da Dijital Mirasınız için Varis Atama Dönemi Başladı!

Dijital miras için ‘Varis’ atama özelliği eklenen iOS 15.2 çıktı

Apple kullanıcıları vefat etmeleri durumunda dijital mirasını kimin alabileceğini uygulamadan ekleme şansına sahip olacak… Yeni OS 15.2 güncellemesinden yer alan Varis Ekle Özelliği hakkında detaylar..!

Apple yeni iOS 15.2 sürümünü yayınladı ancak en dikkat çekici özellik Dijital Mirasınızı bir anlamda kimlere devrettiğinizi ayarlamanıza yarayacak özellik aldı.

Apple kullanıcıları, artık vefat etmeleri durumunda iCloud hesaplarına ve kişisel bilgilerime erişebilmeleri için “Varis” atayabilecek. Dijital Miras ve 7 günlük gizlilik raporu gibi özellikleri sunan iOS 15.2 yayınlandı. İşte iOS 15.2 yazılım güncellemesi ile gelen tüm yenilikler…

Apple’ın iPhone’lar için geliştirdiği işletim sistemi iOS’un yeni sürümü çıktı. Yaklaşık 900 MB boyutundaki iOS 15.2 yazılım güncellemesi yayınlandı.

iOS 15.2; Uygulama Gizlilik Raporu’nu, Dijital Miras programını ve iPhone’unuz için başka özellikleri ve hata düzeltmelerini içerir.

Gizlilik

Apple Kimliği

Kamera

TV uygulaması

CarPlay

Bu sürüm, iPhone’unuz için aşağıdaki iyileştirmeleri de içerir:

Bu sürüm, iPhone’unuzla ilgili hata düzeltmeleri de içerir:

Bazı özellikler, tüm bölgelerde veya tüm Apple aygıtlarında kullanılamayabilir. Apple yazılım güncellemelerinin güvenlik içeriği hakkında bilgi için lütfen şu web sitesine gidin:

https://support.apple.com/kb/HT201222

Exit mobile version