Sosyal Medya

iPhone

Apple, Silikon Malzemeli Kılıflarına Elveda Demeye Hazırlanıyor!

Apple'ın, "iPhone 15" serisinin piyasaya sürülmesinin ardından deri "iPhone" kılıflarını da durdurması ve bunların yerine "FineWoven" olarak pazarlanan birinci sınıf bir malzemeyle üretilen aksesuarların yer alması bekleniyor.

Apple, Silikon Malzemeli Kılıflarına Elveda Demeye Hazırlanıyor!

 

Apple Tüm Silikon Aksesuarlarını Üretimden Çıkarmayı Planlıyor Olabilir. MacRumors‘a göre Apple, silikon kauçuk ve floroelastomer aksesuarların üretimini durdurup, bunların yerine daha çevre dostu yeni nesil malzemelerden yapılmış olanları kullanmayı planlıyor olabilir.

Apple’ın potansiyel bu çevre dostu hareketinden etkilenecek başlıca muhtemel ürünleri, MagSafe’li iPhone Silikon Kılıfı, Spor Kordon, Solo Loop ve AirTag Loop gibi aksesuarlar olabilir.

Bu iddianın sahibi ise önemli bir isim, daha önce iPhone 15’in örgülü USB-C kablosu, MagSafe şarj cihazları ve farklı renk seçeneklerindeki AirPod’lar gibi çeşitli prototipler ve daha fazlası hakkında bilgi paylaşan Apple cihazları konusunda uzman bir isim “Kosutami”den geliyor.

iPhone 15 Kılıfı farklı bir malzemeden üretilecek

Apple’ın, “iPhone 15” serisinin piyasaya sürülmesinin ardından deri “iPhone” kılıflarını da durdurması ve bunların yerine “FineWoven” olarak pazarlanan birinci sınıf bir malzemeyle üretilen aksesuarların yer alması bekleniyor.

“FineWoven”ın Apple tarafından kullanılan ilk yeni nesil malzeme olması ile dikkatimizi çekiyor ve yakın gelecekte derinin yerini alması zaten bekleniyor, ancak bir noktada kısa vadede de silikon aksesuarların da yerini alabilir.