Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Apple TV uygulaması Sony’nin Android TV’lerine geliyor

Apple TV uygulaması Sony'nin Android TV'lerine geliyor. Apple TV Uygulaması giderek daha fazla TV modelinde yer almaya devam ediyor.

Apple TV uygulaması Sony’nin Android TV’lerine geliyor

Apple TV uygulaması Sony’nin Android TV’lerine geliyor. Hangi modeller?

Apple’ın yeniden tasarlanmış TV uygulamasını indirip kullanabileceğiniz yer listesine Sony TV’leri ekleyebilirsiniz. Apple TV’nin kullanılabildiği yer listesi giderek büyüyor.

Sony, Apple TV Uygulamasını Seçili Akıllı TV’lerde Başlatıyor

Sony Apple TV desteğini giderek sevdi. Başlatılan ilk modeller arasında X900H var. Apple TV uygulaması, yıl sonuna kadar belirli 2018 modellerinde ve çoğu 2019 ve 2020 modelinde başlayacak.

Diğer platformlardaki Apple TV uygulamasında olduğu gibi, yazılımı TV + ‘ ya erişmek ve Greyhound ve The Morning Show dahil olmak üzere Apple’ın orijinal içerik listesini izlemek için kullanabilirsiniz . Kanallar özelliği Showtime ve Starz gibi ağlar abone olmalarını sağlar. Apple’ın aile paylaşımı özelliği sayesinde, evinizdeki altı kişiye kadar tek bir kanal aboneliğini bölebilir. Ve tek yapmak istediğiniz kiralamak veya izlemek için belirli bir film veya dizi bulmaksa, bunu da yapabilirsiniz.

Apple, Apple TV + ‘ı olabildiğince çok platformda kullanma arzusunu her zaman dillendirdi. Sony TV’lere ek olarak, yazılımı Samsung , LG ve Roku TV’lerde ve Amazon Fire cihazlarında da bulabilirsiniz. Üstelik, geçen Kasım ayından bu yana, yeni bir Apple TV, Mac, iPhone veya iPad satın alarak hizmete bir yıllık ücretsiz abonelik elde edebildiniz . Apple kısa süre önce bazı kullanıcılara fazladan birkaç aylık ücretsiz erişim sağlamaya da başladı.