Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple Watch SE’nin yurt dışı fiyatına 30 dolar indirim geldi!

Apple, M2 işlemcili MacBook Air'den sonra bir indirimde Apple Watch SE'de yaptı ve liste fiyatından 30 dolarlık bir indirim geldi. Apple'ın makul fiyatlı akıllı saati Watch SE şimdi 219$'a kadar düştü. 

Apple Watch SE’de de yurt dışında 30 dolar indirim geldi!

Apple, M2 işlemcili MacBook Air‘den sonra bir indirimde Apple Watch SE’de yaptı ve liste fiyatından 30 dolarlık bir indirim geldi. Apple’ın makul fiyatlı akıllı saati Watch SE şimdi 219$’a kadar düştü. 

Eylül ayında satışa sunulduğundan beri görülen en iyi fiyatlardan birisi. Hemen belirtelim bu fiyat 40mm’lik model için geçerli, eğer 44mm’lik modeli düşünüyorsanız fiyat 249$’a düşüyor.

 

Geçen yıl ikinci nesil Apple Watch SE otoritelerden 89 puan aldıve şu anda en iyi akıllı saatler listemizde de ilk kez satın alacaklar veya bütçeye duyarlı alıcılar için en iyi seçim olduğunu hatırlatmamız gerekir.

Amiral gemisi Apple Watch Series 8 ile karşılaştırıldığında SE,  vücut sıcaklığı sensörü gibi daha gelişmiş sağlık izleme özelliklerden yoksun bir model. EKG monitörü ,kan oksijen sensörü ve her zaman açık ekran özellikleri de yok. Buna ek olarak, Series 8 veya üst teknoloji Apple Watch Ultra’dan çok daha yavaş şarj oluyor.

 

Bunlar eksik olsa da, B çoğunlukla, bildirimler, kalp atış hızı izleme, çarpışma algılama ve benzer görünümlü, suya dayanıklı bir tasarım ile normal Apple Watch özelliğini daha düşük, genel tabiriyle bütçe dostu olacak bir fiyata kullanıcıya sunuyor.

Özetle makul fiyata Apple Watch deneyimlemek isteyenler için indirimler yavaş yavaş geliyor. Elbette bunun yurt içindeki fiyatlara da yansımasını kısa zamanda görebiliriz.