Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Apple’ın Geleneksel Geliştirici Şovu WWDC 2017 5 Haziran’da Başlıyor!

Apple'ın Geleneksel Geliştirici Şovu WWDC 2017 5 Haziran'da Başlıyor! MacOS, iOS, WatchOS ve TVOS etkinliğin yıldızı olacak!

Apple WWDC 2017, Apple’ın geleneksel geliştirici şovu 5 Haziran’da gerçekleştirecek!

Apple WWDC 2017 Etkinliğin yıldızları Apple’ın yeni işletim sistemleri olacak!

Apple’ın yıllık geliştirici konferansı olan WWDC, Bu yıl 5 Haziran’da başlayacak ve 9 Haziran’a kadar sürecek. Bu yılın odak noktasında ise Apple’ın en yeni işletim sistemleri yer alacak.

Konferans şirketin en son yazılım güncelleştirmeleri ve yenilemeleri için bir vitrin görevi görüyor. Yeni donanımlar ise nadiren yer alıyor. Bu sene odak noktasında muhtemelen MacOS, iOS, WatchOS ve TVOS’un yeni sürümleri yer alacak.

Apple Tv tvOS 10.0.1 Beta 4

Apple, WWDC 2017 ile birlikte 15 yıllık bir aranın ardından San Jose’ye dönüyor. Şirket, en son 2002’deki Dünya Geliştiriciler Konferansı’nı San Jose’de gerçekleştirmişti. San Jose, Apple’ın Cupertino’daki mevcut ve müstakbel genel merkezlerine daha yakın olduğu için San Francisco’ya kıyasla daha uygun bir konum olarak niteleniyor.

 

Apple başkan yardımcısı Phil Schiller, konferansın biletlerinin mart ayının sonlarında satışa sunulacağını belirtti. Konferansa ilgi yoğun olduğu için Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da çekilişle belirlenen kişilere bilet satacak. Konferans kapsamında gerçekleştirilecek tüm etkinlikler, Apple tarafından internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Böylelikle etkinliği yerinden takip edemeyenler de olup bitenden anında haberdar olabilecek.

Apple’ın gelecek planları hakkında muhtemelen daha çok şey öğreneceğiz…

 

Apple