Sosyal Medya

Donanım

Apple’dan Güncelleme, Magic Serisi Yenilendi!

Apple, Apple Magic Mouse 2, Magic Keyboard ve Force Touch destekli Magic Trackpad 2 ile magic serisini güncelledi.

Apple, Apple Magic Mouse 2, Magic Keyboard ve Force Touch destekli Magic Trackpad 2 ile magic serisini güncelledi.

Apple, bilgisayarlarında daha kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek adına kullanıcılarına magic serisi ürünler üretiyor. iMac, macbook ve iPad kullanıcılarının sıklıkla kullandığı magic serisi ürünler yeni özellikler kazandı. Magic Keyboard, Magic Tracpad 2 ve Magic Mouse 2 modellerini yeniden tasarlayan Apple, önceki versiyonlarından farklı olarak bu 3 üründe şarj edilebilir batarya kullanmış.

Artık tamamen kablosuz bir deneyim sunmayı planlayan Apple, bu üç ürünü de bluetouth bağlantısı ile Mac’iniz de kullanabilirsiniz. Lightning kablosu sayesinde otomatik eşleşen cihazlar 10 metre mesafeye kadar da sorunsuz kullanılabiliyor. Kullanılmadıkları zaman da bekleme moduna geçen cihazlar oldukça uzun bir pil ömrü sunuyor.

magic-keyboard-trackpad-mouse-2

Lightning kablosu üzerinden şarj olabilen bu ürünleri 1 dakikalık şarj ile 1 saat kullanabiliyorsunuz. 2 saat de yüzde 100 pil seviyesine ulaşan ürünleri 1 ay boyunca şarj’a takmadan kullanabiliyorsunuz.

Apple Magic Keyboard

Magic Keyboard sadeleştirilmiş tasarım ve geliştirilmiş stabilite özellikleri ile ön plana çıkıyor. Eski keyboard’a göre yüzde 33 daha stabil bir kullanım sunduğunu belirtiliyor. Sadeleşmiş yeni tasarımla birlikte tüm bu iyileştirmeler, yazı yazmayı daha rahat, kolay ve net hale geliyor. Yenilenen Magic Keyboard 379 TL fiyata sahip.

Apple Magic Mouse 2

Tamamen şarj edilebilir yapıda tasarlanan Magic Mouse 2, çok daha az değiştirilebilir parçaya sahip. Şarj edilebilir bataryası ve tasarımsal olarak yapılan iyileştirmeler sayesinde daha fazla yüzeyde yüksek performans sağlayabiliyor. Magic Mouse 2, geliştirilmiş muti-touch özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde çok daha rahat ve geniş kullanım alanı sunuyor. Magic Mouse 2’yi 279 TL ye satın alabilirsiniz.

Apple Magic Trackpad 2

Geliştirilmiş Magic Trackpad 2, daha geniş kullanım alanına ve Force Touch özelliklerine sahip. Eski trackpad’e oranla yüzde 29 daha geniş kullanım alanına sahip olan cihaz cam bir yüzeye sahip. Yeni Force Touch özelliği sayesinde çalışmalarınızda daha hassas işler çıkartabilirsiniz. Yenilenen Magic Trackpad 2, 499 TL fiyata sahip.