Sosyal Medya

Donanım

Apple’ın 7 Eylül’de yeni AirPods Pro 2’yi duyuracağı bildiriliyor!

Apple’ın 7 Eylül’de yeni AirPods Pro 2’yi duyuracağı bildiriliyor!

Apple’ın orta seviye kulaklıkları 2019’dan beri herhangi bir güncelleme almıyor. Zamanı çoktan gelmişti. Yeni AirPods Pro 7 Eylül’de karşımıza çıkacak.

Güncellenmiş iPhone ve Watch modelleri, Apple’ın yakında gerçekleşecek “Far Out” etkinliğindeki tek yeni cihazlar olmayacak. Bloomberg’den Mark Gurman‘a göre şirket ayrıca bir dizi ikinci nesil AirPods Pro kulaklıkta duyuracak.

Gurman, “Geçen yıl yeni AirPods Pro’nun 2022’de geleceğini bildirmiştim ve şimdi bana Çarşamba gününün büyük açılışları olacağı söylendi.” diye yazdı.

AirPods Pro 2 ile ilgili söylentiler aslında son birkaç yıldır ortalıkta dolaşıyordu. Gurman, 2020’de Apple’ın, şirketin kulaklıklarıyla çok yakından ilişkili olan gövdeleri ortadan kaldıran daha kompakt bir tasarıma sahip bir prototipi test ettiğini yazmıştı. Şimdi ise bu yeni tasarıma, Apple’ın fitness ile ilgili daha fazla özellik eklemeyi düşündüğü de bildirildi.

Yeni AirPods Pro’nun önemli ölçüde farklı bir tasarıma sahip olmayacağı beklentisinin de tüm teknoloji tutkunlarının son dönemdeki ortak fikri. Yeni AirPods Pro 2’nin gelişmiş ses kalitesi ve pil ömrü için şirketin yeni nesil H1 işlemcisini kullanmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Kulaklıkların ayrıca şirketin kayıpsız ses formatını desteklemesi ve daha sağlam Find My özelliklerine sahip yeniden tasarlanmış bir şarj kutusuyla gelmesi de bekleniyor.