Sosyal Medya

Kripto Para

Apple’ın onayını bekleyen Uniswap Mobil Cüzdan

En büyük merkeziyetsiz borsa Uniswap, Uniswap mobil cüzdanının potansiyel sürümünü duyurdu. Mobil cüzdan, kullanıcıların ağları değiştirmeden token fiyatlarını kontrol edebilecekleri ve tokenları değiş tokuş edebilecekleri, sorunsuz bir kullanıcı deneyimine sahip, kendi kendine yeten bir cüzdan olacak.

LDO, söylentilere dayalı SEC avından volatilite görüyor; Apple’ın onayını bekleyen Uniswap Mobil Cüzdan

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmelerine yer veriliyor.

ABD hisse senetleri, yatırımcılara karışık bir sinyal göndererek 30 yıllık Hazine getirisinin %4’e ulaşmasıyla kritik direnç seviyelerinde toparlandı. Yaklaşan istihdam raporları, ABD ekonomisinin yanı sıra FED’in faiz artışlarına ilişkin bir sonraki hamlesine daha fazla ışık tutacak. Daha geniş kripto para birimi hafta sonu yatay seyretti, Bitcoin ve Ethereum son 24 saatte sırasıyla %0,2 ve %0,26 düştü. Hafta sonunda en çok hareket eden, cumartesi günü %10 düşen ve ardından bir SEC uyarısı söylentisi nedeniyle o zamandan bu yana kayıpların çoğunu azaltan LDO oldu.

LDO, en büyük likit staking protokolü Lido’nun yerel tokeni. Token, söylentilere göre SEC Wells Bildirimi nedeniyle hafta sonu boyunca büyük fiyat dalgalanmaları gördü. Wells Notice, SEC’den gelen ve alıcıya otoriteden gelen suçlamaları bildiren bir mektuptur. Kripto podcast yayıncısı Hoffman, cumartesi günü Lido’nun SEC’den bir Wells Notice aldığını ve kısa süre sonra iddiayı geri çektiğini iddia etti. Piyasa, LDO ve diğer likit staking tokenlerinin cumartesi günü batmasıyla söylentiye tepki gösterdi, ancak o zamandan beri kayıpların çoğunu telafi etti. Bununla birlikte, Nansen verileri, söylentinin hafta sonu viral hale gelmesiyle balinaların büyük miktarda LDO sattığını gösteriyor.

En büyük merkeziyetsiz borsa Uniswap, Uniswap mobil cüzdanının potansiyel sürümünü duyurdu. Mobil cüzdan, kullanıcıların ağları değiştirmeden token fiyatlarını kontrol edebilecekleri ve tokenları değiş tokuş edebilecekleri, sorunsuz bir kullanıcı deneyimine sahip, kendi kendine yeten bir cüzdan olacak. Altta yatan altyapı, Uniswap teknoloji yığınları tarafından desteklenirken, kişisel saklama cüzdanları, kullanıcılara merkezileştirme risklerine karşı koruma sağlar. Çoğu DeFi uygulaması yalnızca web’e yönelik bir önsöz sunduğundan, Uniswap mobil cüzdanının piyasaya sürülmesi daha fazla kullanıcıyı Uniswap’te kalmaya çekecektir. Bununla birlikte, Uniswap, iOS’ta listelenen mobil uygulamayı almak için yaptığı uygulamanın bir süredir Apple tarafından beklemeye alındığını vurguladı.