Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Apple’ın Yeni Hizmet Abonelik Teklifi Planları iOS 13.5.5 Kodlarında!

Apple'ın Yeni Hizmet Abonelik Teklifi Planları iOS 13.5.5 Kodlarında!. Apple tüm hizmet içeriklerini bir arada sunacak yeni bir abonelik...

Apple, Apple Music, TV + ve daha fazlasını tek bir abonelik paketi olarak sunmaya başlayabilir

Apple’dan aldığınız hizmetler için farklı farklı ödemeler yapmaktan sıkıldınız mı? Apple düzenli içerikleri için tüm abonelikleri bir arada sunacak çözümler üzerinde çalışıyor.

9to5Mac’a göre, iOS 13.5.5 kodu, Apple’ın bir aylık ücret karşılığında Apple Music, Apple TV + ve Apple News + ‘yı içerebilecek bir hizmet paketi üzerinde çalıştığına dair bazı kanıtlar içeriyor.

Bu konuda fazla bir detay yok zira iOS 13.5.5 kodlarına dayandırılan bu iddia, bize yeni paket teklifleri ve yeni abonelik türlerinin sunulacağını gösteriyor.

Apple’ın bir hizmet paketi sunacağı aslında 2019 yılının Kasım ayındaki Bloomberg haberine de konu olmuştu. O haberde 2020 gibi bir hizmet paketinin başlatılacağı yer almıştı; iOS 13.5.5 kodları da aslında bunun gerçeğe çok yakın olduğunu gösteriyor. Yine de sözleşmeler ile ilgili sıkıntılar olsa da, bunların değiştirilerek düzeltilebileceğini biliyoruz.

Aslında bir çok Apple hizmetini makul bir fiyatla toplu halde almak çok güzel olabilir.