Sosyal Medya

Yazılım

Apsiyon yepyeni bir platform geliştirdi: ApsiyonBulur!

Apsiyon, geliştirdiği yeni platform ile site yöneticilerinin ve profesyonel yönetim firmalarının ihtiyaçlarına aynı anda cevap veriyor.Yaşam alanlarının dijital asistanı Apsiyon, site yönetim sektörünün geleceğini şekillendirmeye devam ediyor.

Apsiyon yepyeni bir platform geliştirdi: ApsiyonBulur!

 

Apsiyon, geliştirdiği yeni platform ile site yöneticilerinin ve profesyonel yönetim firmalarının ihtiyaçlarına aynı anda cevap veriyor.

Yaşam alanlarının dijital asistanı Apsiyon, site yönetim sektörünün geleceğini şekillendirmeye devam ediyor.

Apsiyon, profesyonel yönetim firması hizmeti arayan apartman – site yönetimleri ile yönetim hizmeti vermek isteyen profesyonel yönetim firmalarını buluşturan yepyeni bir platform geliştirdi: ApsiyonBulur! Bu platformu kullanan site yönetimleri; yönetim firması arayışlarını ya da güvenlik, peyzaj, temizlik vb. ihtiyaçlarını profesyonelce çözüyor. Apsiyon Bulur kullanan profesyonel yönetim firmaları; müşteri portföyünü genişleterek Apsiyon’la işini kolayca büyütüyor. ApsiyonBulur, en uygun olan müşteriyi, tedarikçiyi, yönetim firmasını ve çözümü buluyor. Yaşadığı siteyi bireysel çabalarla yöneten site yöneticileri, Apsiyon yazılımını kullanamayan site yönetimleri ve profesyonel yönetim firmaları bu platformdan yararlanabiliyor. Kurulum adımlarını takip ederek profili tamamlamak, site yönetimlerine ve profesyonel yönetim firmalarına kolayca ulaşmayı sağlıyor. Üye olma zorunluluğunu bulunmadan talep edilen hizmetlerden sadece birini ya da tamamını almak mümkün.

Apartman, site yönetiminde yapay zeka teknolojisi

ApsiyonBulur ile yaşam alanlarındaki ihtiyaçlar, yapay zeka teknolojisi ile elde edilen içgörülerle yanıt buluyor. Yönetim firmalarının hizmet ağını genişleten ve site yönetimlerinin aradığı en uygun çözümü bulmasını sağlayan ApsiyonBulur sayısız fayda sağlıyor. Profesyonel yönetim firmalarının hizmet ağındaki potansiyeli görmesini sağlıyor. Reklam ve web sitesi için büyük bütçeler harcamalarını önlüyor. Apartman ve site yönetimlerinin ise ihtiyacına en uygun hizmetle buluşmasını sağlıyor. Tüm teklifleri görerek en doğru hizmeti almalarını sağlıyor.

ApsiyonBulur ile kazanmak çok kolay!

ApsiyonBulur’da yönetim firmaları açısından süreç şöyle ilerliyor: Talep yoğunluğu görülür, bölge belirlenir, kullanıcı ihtiyaçları tespit edilir. Akıllı eşleştirme sayesinde doğru adres, doğru hizmet ile buluşur. Bu noktada Apsiyon’u verimli kullanmak önemli. Apsiyon’da kullanılmayan modülleri aktif hale getirmek, Bakım Onarım Sistemi ve Tur Kontrol Sistemi’ni kullanmak, iş takibi, talep yönetimi, iletişim, ödeme vb. süreçleri Apsiyon üzerinden yönetmek ApsiyonBulur’un algoritmasını etkiliyor. Yönetim süreçlerinde Apsiyon’u verimli kullanan site yönetimlerinin skorunu, sıralamada üste taşıyor. Aynı  zamanda profilin doluluk oranı da süreci etkiliyor. Apartman – site yöneticileri açısından ise; ihtiyaçlarının doğru tespit etmesini ve bulunduğu bölgeye en yakın eşleştirmelerin yapılmasını sağlıyor.

Apsiyon Hakkında

Türkiye’nin en yaygın kullanılan bulut tabanlı site yönetim platformu Apsiyon; site, apartman, rezidans, iş merkezi ve AVM gibi toplu yaşam alanlarında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm süreçler için kapsamlı çözümler sunar. 2012 yılından bu yana Türkiye’de ve dünyada yaşam alanlarının yöneticilerine ve sakinlerine hizmet verir. Bugün; 20 binin üzerinde site ve 1.4 milyonu aşkın konut ile 3 milyonun üzerinde kişi Apsiyon kullanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden olan Apsiyon’un, bir Merkez Ofis, iki Ar-Ge Merkezi, bir teknik ofis ve 6 bölge ofisinde, çoğunluğu Ar- Ge çalışanlarından oluşan 170 kişilik ekibi bulunuyor.