Sosyal Medya

Tablet

AR Odaklı 2020 Model iPad Pro 3D Sensörlü Gelebilir

Apple'ın AR odaklı yeni iPad Pro çalışmaları ortaya çıkıyor. AR Odaklı 2020 Model iPad Pro 3D Sensörlü Gelebilir. İşte detaylar!

AR odaklı Yeni iPad Pro 2020 3D sensörleri ile gelebilir

AR Odaklı 2020 Model iPad Pro 3D hakkında!

Apple’ın Artırılmış Gerçekliğe “AR” ne kadar çok önem verdiğini biliyoruz. Şimdi bu destek cihazlarında hayat bulmaya başlıyor. Bir sonraki iPad Pro‘da özellikle 3D tasarımcıları için harika destekler gelebilir. İşte detaylar!

Apple önümüzdeki sene duyuracağı hemen hemen tüm cihazlarında AR odak noktası olabilir. Elbette bir sonraki iPad Pro’nun gelişi konusunda biraz sabırlı olmamızda gerekebilir, ancak görünüşe göre ciddi akılcı yeni özellikler bizi bekliyor.

Bloomberg kaynaklarına göre ise Apple 2020’nin ilk yarısı içerisinde yeni bir profesyonel tablet piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu yeni üründe hem odaların, hem nesnelerin 3D görsellerini oluşturabilecek bir ikili kamera sisteminde bahsediliyor. Bu sensör sistemi, insanların “odaların, nesnelerin ve insanların yeniden inşası” oluşturulmasına yardımcı olacak.

iPhone’lara ise bu yeni 3D kamera sistemi daha sonra gelecek, Apple’ın yeni AR teknolojisinde ilk denemesi yeni iPad Pro 2020 model olabilir. AR gözlük tarafında ise Apple’ın hedefinin 2022 ve 2023 olduğunu söyleyebiliriz. Zira benzer sızıntılarda AR gözlüklerinin 2023’te çıkabileceğinden bahseden raporlar geliyor. Apple ARCADE gibi oyun platformuna giriş yaptığını düşündüğünüzde bu mantıklı ve geç kalınmış bir hareket olur.

Tüm belirtiler Yen iPad Pro’nun hafif bir yenilemeden ziyade yüksek kaliteli bir yeni tasarımdan oluşabileceğini gösteriyor.

Bloomberg

AR Odaklı 2020 Model iPad Pro 3D