Sosyal Medya

Sosyal Medya

Arabalar 3 ilk Fragman Yayımlandı, Şimşek McQueen!

Arabalar 3 ilk fragman yayımlandı. O da Ne Şimşek McQueen Havalarda Uçuyor, 17 Haziran 2017'de vizyona girecek Filmin ilk FRAGMANI Burada!

Arabalar 3 Filminin ilk fragmanı yayımlandı!

O da ne! Şimşek McQueen havalarda uçuyor! Arabalar 3 heyecan dolu geliyor!

cars3

Serinin 3. Filmi ilk fragman ile gün yüzüne çıkmaya başladı. Disney Pixar yapımı film, 1 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden “Arabalar” ve “Arabalar 2” filmlerinin ardından, serinin 3. filmi olarak 17 Haziran 2017’de vizyona girecek.

everything-will-change Arabalar 3 ilk Fragman Yayımlandı, Şimşek McQueen!

Yönetmen Fee, “Bu karakterler benim ailem gibi oldu. Bu yüzden yarışçılığın daha da derinlerine inerken Yıldırım McQueen’i takip etmek, onun bu sporla olan ilişkisini daha önce hiç görmediğimiz boyutta görmek, bence çok özel bir deneyim. Bu filmdeki heyecan ve duygu karışımı gerçekten çok özel olacak.” diyor.

cars3_2 Arabalar 3 ilk Fragman Yayımlandı, Şimşek McQueen!

Arabalar 3 Filminin konusu ise şöyle;

“Yeni nesil hızlı yarış arabaları tarafından gafil avlanan efsanevi Şimşek McQueen, sevdiği sporda aniden bir kenara itilmiştir. Oyuna geri dönmek için hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı vardır.

#95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamak, Piston Kupası’nın en büyük yarışında bu şampiyonun yüreğini sınayacaktır.”

 

Arabalar 3 Ne Zaman Vizyona Giriyor?

17 Haziran 2017’de vizyona giriyor.

 

Arabalar 3 ilk fragman!

 

 

Güncelleme!

Yeni nesil hızlı yarış arabaları tarafından gafil avlanan efsanevi Şimşek McQueen, sevdiği sporda aniden bir kenara itilmiştir. Oyuna geri dönmek için, hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı vardır. 95 numaranın henüz işinin bitmediğini kanıtlamak, Piston Kupasının en büyük yarışında bu şampiyonun cesaretini sınayacaktır. Yönetmenliğini Brian Fee’nin ( “Arabalar,” “Arabalar 2“) ve yapımcılığını Kevin Reher’in (“Bir Böceğin Yaşamı,” “La Luna” kısa), üstlendiği “Arabalar 3” 16 Haziran 2017’de vizyona giriyor.

 

Konuşan bu arabaların dünyası nasıl çalışır? Filmin Oyuncuları bile Bunu Anlamıyor!

 

Arabalar 3 Louise Barnstormer Nash Aslında Kim? Nascar First Lady’si