Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Arena Enerji 12 – 14 Ekim 2022 Tarihlerinde EIF Fuarı’nda!

Türkiye’nin lider teknoloji sağlayıcısı olan Arena’nın finansal, operasyonel ve lojistik tecrübesini enerji sektörüne taşıyarak kurduğu Arena Enerji, 12-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan EIF 15. Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılıyor.

Arena Enerji Olarak 12 – 14 Ekim 2022 Tarihlerinde EIF Fuarı’na Katılıyoruz

Türkiye’nin lider teknoloji sağlayıcısı olan Arena’nın finansal, operasyonel ve lojistik tecrübesini enerji sektörüne taşıyarak kurduğu Arena Enerji, 12-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan EIF 15. Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılıyor.

Arena Enerji, insana ve doğaya değer katma anlayışıyla; sektörün öncü markalarını bir araya getirerek güneş enerjisi santrali kurmayı hedefleyen projeler için tek noktadan uçtan uca distribütörlük hizmeti veriyor.

Arena Enerji, Işık Saçmaya Devam Ediyor!

Güneş enerjisi sektöründe distribütörlük görevini üstlenen Arena Enerji, bir Arena markasıdır.

Arena, kurulduğu 1991 yılından bu yana, misyonunu dünyadaki yeni teknolojilerin Türkiye’ye getirilmesi, bu teknolojilerin iş ortakları ile birlikte pazara sunulması ve ülkemizin her bir noktasında bu teknolojilere ihtiyaç duyan tüm kişi ve kurumlara ulaştırılması olarak belirlemiş ve Türkiye’nin teknoloji sağlayıcısı olma görevini üstlenmiştir.

Arena Enerji olarak yenilenebilir enerji teknolojilerine bakışımız da bu misyon çerçevesindedir. Gerek enerji üretimine ve üretim verimliliğinin arttırılmasına ilişkin teknolojilerin gelişimi, gerekse son yıllarda küresel ısınmanın dünyamıza etkisiyle, yenilebilir enerji kaynaklarına yönelim ihtiyacı, enerji sektörüne hizmet etmemize ve bu alanda gelişen yeni teknoloji ve ürünleri iş ortaklarımız ile birlikte tüketicilere sunmamıza yol açmıştır.

Arena Enerji, olarak güneş enerji sektöründe fark yaratacak güvenilir tedarik zinciri iş modelini hayata geçirmiştir.

İki yıldır Güneş Enerjisi sektörüne başta panel, inverter ve solar kablo ürünleri tedariği ile hizmet eden Arena Enerji, olarak güneş enerji sektöründe fark yaratacak güvenilir tedarik zinciri iş modelini hayata geçirmiştir.

Arena Enerji iş biriminden sorumlu grup müdürü Aslıhan Kılıç, “Misyonumuzda sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamak, finans, lojistik, pazarlama gibi operasyonel tüm aşamalarda liderlik edecek uzun soluklu işbirlikteliklerini inşa etmek var. Ayrıca, Arena değerlerine sadık kalarak, rekabette fark yaratacak çözümler sunmaya odaklıyız. Geçen yıl EIF’de gördüğümüz ilgi, çözüm ortaklarımızın Arena Enerji ile çalışma isteği, yatırımcılarda oluşan Arena Enerji güveni bizleri bu sene de EIF Dünya Enerji Kongre ve Fuarı’nda iş ortaklarımız aynı çatı altında bulunmaya çağırdı. İki yılda çözüm ortaklarımızın gösterdiği ilgiden doğru yolda olduğumuzu anlıyor ve bu yolda Türkiye için, temiz enerji için daha çok çalışmaya devam ediyoruz. “

Arena Enerji, EIF Dünya Enerji Kongre ve Fuarı Salon 1, A-162B-TR standında.

Daha fazla bilgi için https://enerji.arena.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, katılım sağlamak için kayıt formu web adresinden bilgi alabilirsiniz.