Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Artık Google Play Filmler’den Netflix ve Disney + içeriği arayabilirsiniz

Google Play Filmler'e Netflix ve Disney + hesapları nasıl eklenir? Netflix ve Disney + hesaplarındaki içerikleri de arayabilirsiniz.

Google Play Filmler şimdi Netflix ve Disney + içeriğini aramanıza izin veriyor

Google Play Movies, Apple TV’nin evrensel arama özelliğini yakalıyor.

Mevcut çok sayıda yayın servisi sayesinde, izlemek istediğiniz içeriğin hangi platformda olduğunu bulmak sıkıntılı ve acı verici olabilir. Google, kullanıcıların Play Movies & TV uygulamasıyla onlarca akış servisini aramasına izin vererek bu sorunu çözmüştü, ancak daha önce en popüler iki tanesini bunun dışında tutmuştu.

Google Play Movies nihayet her iki platformun içeriğini de arama seçeneklerine entegre ediyor.

Google Play Filmler’e Netflix ve Disney + hesapları nasıl eklenir?

Netflix ve Disney + içerik hesaplarınızı Google Play Filmler uygulamasına bağlayarak arayabilirsiniz. Bunu yapmak için uygulama menüsünü açın ve “Hizmetleri yönet” e gidin; ekleyebileceğiniz bir dizi akış servisi göreceksiniz.

Bu şekilde, Play Movies aracılığıyla bir TV şovu veya film ararsanız, akış hizmetlerinizden ve Play Store’dan seçenekleri görebilirsiniz. İçeriği izlemek istiyorsanız, ilgili uygulamaların cihazınıza yüklenmiş olması gerekir. 

Ancak Şu anda, bu özellik yalnızca ABD’de kullanılabilir ve canlı TV akışını desteklemez.

Bu eklenen özellik, Play Movies’i benzer bir evrensel arama işlevi sunan Apple TV ile aynı seviyeye taşıyor . Netflix ve Disney + eklenmesiyle, Google Play artık Apple TV + hariç en popüler yayın hizmetlerinin çoğunda arama yapabiliyor.