Sosyal Medya

Sosyal Medya

Artık Twitter ’da Doğum Gününüzü Kutlayacak…

Son dönemlerde birçok yeni özellik ekleyen sosyal ağ Twitter’a şimdi de doğum günü kutlama özelliği geldi.

Son dönemlerde birçok yeni özellik ekleyen sosyal ağ Twitter’a şimdi de doğum günü kutlama özelliği geldi.

Sosyal medya kullanıcılarının daha önce Facebook’un kullandığı bu özellik sayesinde Twitter’a doğduğu tarihi ekleyen kullanıcıların doğum günleri burada paylaşılacak.

Doğum günü olan Twitter kullanıcılarına özel bir profil sayfası sunulacak. Balonlarla süslenen bu profil sayfasında aynı zamanda “Bugün doğum günü” yazısı yer alacak. Böylelikle kullanıcıların birbirlerinin doğum günü kutlamasına imkan sağlanamış olacak.

twitter-dogum-gunu-kutlama1

Twitter’a doğum günü tarihi nasıl eklenir?

Şu anda profilinizde doğum gününüz yazmıyorsa merak etmeyin. Hemen Twitter’a doğum günü tarihi nasıl ekleyebileceğinizi paylaşalım. Bunun için Twitter’daki profilinize basın. Ardından ekranın sağında yer alan ’Profilimiz düzenle’ tuşuna basın. Açılacak ekranda kişisel bilgilerinizin olduğu bölümün en altında yer alan ‘doğum günü’ boşluğunu doldurun. Bu adımdan sonra ise doğum günü bilgilerinizi kaydedin.

Doğum günü tarihiniz geldiğinde Twitter’da karşılıklı takip ettiğiniz arkadaşlarınıza bildirim gönderilecek ve yazının da başında belirttiğimiz gibi sayfanıza gelecek özel bir tasarımla doğum gününüz kutlanacak.