Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Asus AiMesh, Mevcut Yönlendiricilerinizi Bir Mesh WiFi Ağına Dönüştürüyor

Asus AiMesh, Mevcut Yönlendiricilerinizi Bir Mesh WiFi Ağına Dönüştürüyor. Asus Eski Router'lar için Bir Firmware Güncellemesi Getirdi

Asus Evdeki Ağınızı Oluşturmanız için Ekstra Donanım Almanıza Gerek Bırakmıyor

ASUS AiMesh Güncellemesi, halihazırda sahip olduğunuz yönlendiricileri bir örgülü WiFi kurulumu için kullanacak.

WiFi ağınızı evinizin her köşesine ulaştırmak için, özel bir yönlendirici ve kendi kendini konfigure edebilen bağımsız düğmeler kullanan bir örgülü ağ “Mesh Network” oluşturmak şu günlerde giderek kolaylaşıyor. Netgear, Samsung ve ASUS gibi firmalar bu işlemi kendi başınıza yapabilmeniz için çeşitli kitler sunuyor. Ancak genellikle daha düzgün çalışması için yepyeni cihazlar ve kitler almak zorunda kalabiliyorsunuz.

Şimdi ise Asus AiMesh’i sunuyor. Mevcut ASUS yönlendiricilerinizi – rooter’ı – pahalı bir ilave donanıma ihtiyaç duymadan örgülü ağ oluşturmak için kullanan bir sistem olarak karşımıza getiriyor.

Asus AiMesh, Mevcut Yönlendiricilerinizi Bir Mesh WiFi Ağına Dönüştürüyor

Kendi Mesh Ağınızı oluşturmak için sahip olduğunuz yönlendiricileri kullandığınızda; hangisinin birincil olup olmadığını, hangisininin Node olduğunu ayarlayabiliyorsunuz.

Yönlendiriciyi en iyi dağıtım yapan yere, merkeze yakın koyuyorsunuz ve daha sonra ağınızı yapılandırmak için dahili yazılımı kullanıyorsunuz.

Asus AiMesh, yönlendiricinize protokol desteği ekleyen ücretsiz bir yazılım güncellemesi olarak mevcuttur.

Asus AiMesh

Halihazırda, ASUS RT-AC68U, RT-AC86U, RT-AC88U ve RT-AC3100 yönlendiriciler bu güncellemeden faydalanabiliyor. Şirket bu yılın ilerleyen zamanlarında daha fazla Router için bu güncellemeyi yayımlamayı planlıyor.

ASUS