Sosyal Medya

Donanım

ASUS EKWB GeForce RTX 30 Serisi ekran kartları piyasaya çıktı

ASUS’un EK ile yapılan stratejik iş birliğiyle ortaya çıkan ASUS EKWB GeForce RTX™ 30 Serisi ekran kartları piyasaya sunuldu.

ASUS EKWB GeForce RTX 30 Serisi ekran kartları piyasaya çıktı

EK ile birlikte geliştirilen yepyeni güvenilir ekran kartları, birçok farklı biçimle uyum sağlıyor ve özel su soğutmalı sistemlere hazır halde geliyor.

ASUS’un EK ile yapılan stratejik iş birliğiyle ortaya çıkan ASUS EKWB GeForce RTX™ 30 Serisi ekran kartları piyasaya sunuldu. Sağlam tasarımlara sahip olan bu modeller kendi sistemini toplayan kullanıcılara kolaylık ve yüksek performans sunuyor. ASUS EKWB GeForce RTX 3070, 3080 ve 3090 modellerinden oluşan seri, özel sıvı döngülü sistemler için anında çözüm sunuyor.

ASUS Auto-Extreme teknolojisiyle birlikte gelen hassaslık ve üretim sürecindeki sıkı onay süreçleri sayesinde ulaşılan güvenilirliğin yanı sıra bu yeni modeller, EK tasarımının en iyi örneğini sergileyen düşük hidrolik kısıtlamalı ayrık akımlı soğutma sistemleri sayesinde maksimum ısı dağıtımı sunuyor. Bu güçlü çözümler yalnızca tek yuvalık yer kaplayacak şekilde özenle üretildi. Bu sayede küçük sistemler de dahil olmak üzere birçok farklı kasayla uyum sağlayabiliyorlar.

ASUS EKWB GeForce RTX 30 Serisi ekran kartları, en yeni sistemleri için her şeyin dahil olduğu güvenilir bir çözüm arayan tecrübeli kullanıcılar ve ilk özel döngülerini kurarken kolaylık isteyen yeni kullanıcılar için mükemmel.

ASUS mühendisliğiyle gelen hassaslık ve güvenilirlik

Çıtayı daha da yükselten ASUS EKWB GeForce RTX 3090 ve 3080 Serisi modeller, bileşenlerin PCB’ye son derece hassas bir şekilde lehimlendiği Auto-Extreme teknolojisi kullanılarak üretildi. Tüm kartlarda PCB’nin eğilmesini önleyen bir alüminyum arka plaka bulunuyor. Tek yuvaya sığan montaj bölmesi ise daha yüksek aşınma direnci için 304 paslanmaz çelikten üretildi. ASUS’un hazırladığı su soğutma bloğu yuvası sayesinde ekran kartları kutudan çıkar çıkmaz yüksek performans ve güvenilirlik sunmaya hazır.

Gelişmiş EK su soğutma bloğu tasarımı

EK su soğutma konusundaki efsanevi uzmanlığını, nikel kaplı etkili bakır plakaya ve EK’nın pompa hızı veya akış yapılandırmasına bakmaksızın önemli bileşenleri serin tutmak için tasarladığı ayrık akımlı soğutma motoruna sahip soğutma bloğuyla ortaya koyuyor. Döküm akrilik üst kısım, blok içinden akan soğutucuyu görmeyi sağlarken kart boyunca uzanan ARGB şerit ise Aura Sync desteği sayesinde sisteminizin geri kalanıyla senkronize oluyor.

Her şeyin en iyisi

ASUS EKWB GeForce RTX 30 Serisi ekran kartları ASUS ve EK’nın uzmanlıklarını birleştirdiği şık ürünler. İş birliği sonucunda ortaya çıkan yeni çözüm, piyasada özel su soğutma sistemlerine yönelik ilgiyi artıracak. Su soğutma meraklılarına ve yeni kullanıcılara destek veren bu ekran kartları özel soğutma döngülerinde yeniliklerin önünü açıyor.