Sosyal Medya

Donanım

ASUS, NVIDIA GTC21 etkinliğinde “Yapay Zeka Çözümlerini” gösterdi!

ASUS, NVIDIA GTC21 etkinliğinde NVIDIA RTX A5000 ve A4000 GPU’larıyla birlikte en yeni yapay zeka çözümlerini gösterdi.

ASUS, en yeni NVIDIA RTX A5000 ve A4000 GPU’lara destek vermeye başladı

NVIDIA Ampere GPU’lara sahip yeni ASUS sunucu serisiyle birlikte yapay zeka, veri merkezi ve hızlandırılmış işlem teknolojisindeki son yenilikler gözler önüne serildi…

  • ASUS sunucular tüm yeni Intel ve AMD sunucu platformlarında yeni çıkan NVIDIA® RTX GPU’larına destek veriyor.
  • ASUS, NVIDIA EGX platformu tabanlı yeni NVIDIA-Certified Systems programına destek vermeyi sürdürüyor.
  • ASUS ayrıca NVIDIA Omniverse Enterprise tasarım iş birliği platformunu da destekleyecek
  • ASUS ve ASUS Cloud, akıllı şehirlerde yapay zeka çözümleriyle elde edilen başarıları çeşitli oturumlarda anlattı.

730’dan fazla dünya rekoruyla performans ve müşteriye verilen değer alanlarında sektöre öncülük yapan sunucu ve iş istasyonu şirketi ASUS, NVIDIA® GTC21 etkinliğinde NVIDIA RTX™ A5000 ve A4000 GPU’larıyla birlikte en yeni yapay zeka çözümlerini gösterdi. ASUS, kurumsal yapay zeka alanında yakında kullanıma sunulacak NVIDIA Certified Systems™ programındaki yapay zeka uygulamalarına tam destek veren çözümler sunmayı planlıyor. Bunlar arasında sanal altyapı üzerindeki NVIDIA AI Enterprise yazılım paketine ve NVIDIA Omniverse tasarım iş birliği platformuna destek veren çözümler yer alıyor.

Sanal olarak düzenlenen ve katılımı ücretsiz olan NVIDIA GTC etkinliği 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kurumsal yapay zeka ve yenilikçi ortan çalışma alanında lider platformu ASUS sunucularıyla kurun

NVIDIA EGX platformu kullanıcıların üretkenliğini anında artırmasını sağlayan geniş hızlandırılmış uygulamalar koleksiyonunu destekliyor. Bu platform ayrıca mevcut sektör standardı IT ve DevOps çerçevelerine de rahatlıkla entegre oluyor, yönetim, kurulum, çalışma ve takip süreçlerini kolaylaştırıyor. Yeni ASUS sunucu serisi dengeli donanım yapılandırma tasarımına ve NVIDIA EGX platformundaki farklı tür bölümler ve iş yükleri için en uygun performansı sunmaya odaklanıyor. ASUS sunucular EGX platformunun tüm avantajlarından yararlanacak şekilde tasarlandı.

ASUS ayrıca yeni Intel® ve AMD platformlarıyla birlikte NVIDIA-Certified Systems programına dahil çözümler de sunuyor. NVIDIA-Certified Systems programına dahil sistemler, kurumların modern iş yüklerini güvenli ve uygun bir biçimde çalıştırmasını sağlayan ölçeklenebilir donanım ve yazılım çözümlerini içeriyor. ASUS ESC4000A-E10, NVIDIA tarafından bu programa dahil edilen ilk ASUS sunucusu. NVIDIA Certified System programına dahil olan bu model en yeni AMD EPYC 7003 işlemcisine sahip. Müşteriler bu sunucuyu yapay zeka eğitimi ve çıkarımları, veri analitiği, makine öğrenimi, profesyonel görselleştirme, sanal altyapı ve yüksek performanslı bilgi işlem (HPC) gibi farklı uygulama alanlarında kullanabiliyor.

NVIDIA-Certified Systems programının yanı sıra ASUS, NVIDIA Omniverse Enterprise platformunu da sunmaya başladı. Bu açık platform sanal ortak çalışma ve fiziksel açıdan aynı gerçek zamanlı simülasyonlar için kullanılıyor. Bu platform ile, içerik üreticiler, tasarımcılar ve mühendisler sektörde kullanılan lider yazılım araçları arasında iş yüklerini tek tıkla hızlandırabiliyor ve sanal bir alanda sorunsuz bir şekilde birlikte çalışabiliyor.