Sosyal Medya

Donanım

ASUS Republic of Gamers, Evangelion ile yeni iş birliğini duyurdu

ROG, Asuka ve EVA-02 temalı yepyeni birinci sınıf oyuncu PC bileşenleri ve çevre birimleri sunuyor.

ASUS Republic of Gamers, Evangelion ile yeni iş birliğini duyurdu

 

ROG, Asuka ve EVA-02 temalı yepyeni birinci sınıf oyuncu PC bileşenleri ve çevre birimleri sunuyor.

 

  • Yeni ROG bileşenleri ve çevre birimleri Asuka ve EVA-02’nin kırmızı ve turuncu ağırlıklı tasarımını taşıyor
  • Bu koleksiyonda anakart, ekran kartları, kasa ve diğer temel ekipmanlar yer alıyor. Böylece kullanıcılar sevdikleri Evangelion ile sistemlerini tamamlayabiliyor.
  • Yeni ROG x Evangelion mouse tutuş bantı ve tuş başlığı seti, kullanıcıların mevcut ROG ekipmanlarını Evangelion hayranlıklarını yansıtacak şekilde kendi isteklerine göre biçimlendirme imkanı veriyor

 

ASUS Republic of Gamers (ROG), uzun soluklu Evangelion anime dizisinden EVA-02 ve Asuka’yı temel alan yeni iş birliğini duyurdu. Kendi sistemlerini toplayan kullanıcılar ve anime tutkunları şimdi birinci sınıf ROG bileşenlerini ve çevre birimlerini EVA-02’nin klasik kırmızı ve turuncu renkleriyle edinebiliyor. Bu renkler, Evangelion temalı desenler ve grafiklerle tamamlanıyor. Yeni güçlü modeller arasında ROG Maximus anakart, ROG Strix GeForce RTX ekran kartı, ROG Ryujin AIO soğutucu, ROG Hyperion oyuncu kasası, ekran kartı sabitleyici, çevre birimleri ve diğer ekipmanlar bulunuyor.

 

ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition anakart

Çeşitli özelliklerle dolu ROG Maximus Z790 Hero’nun bu özel sürümü EVA-02’nin klasik kırmızı ve turuncu renklerini taşıyor. Yeşil hatlar da tasarımı tamamlıyor. İnanılmaz gücü ve denetim özellikleriyle 13. Nesil Intel® Core™ işlemcileri ve DDR5 bellek kitini bir üst seviyeye taşıyan anakartı destekleyen arka plakada ise EVA-02 Beast Mode ve Evangelion desenleri yer alıyor. CPU yuvasının etrafında A.T. Field tasarımına yer verilirken, giriş çıkış kapağındaki Polymo aydınlatma ise Asuka ve standart EVA-02 arasında değişerek farklı bir hava katıyor.

 

ROG STRIX GeForce RTX 4090 EVA-02 Edition ekran kartı

ROG Strix GeForce RTX 4090’ın EVA Edition modellerinde ters dönüş ve 0 dB özelliklerine sahip Eksen Teknolojili fanlar, özel buhar odası tasarımı, birinci sınıf güç dağıtımı ve üst düzey sağlamlık için zarif metal dış iskelet gibi ASUS’a özgü performans artırıcı özellikler bulunuyor. Uzmanlar tarafından geliştirilen fan korumasında ve kartın sağ tarafında EVA-02 renklerine yer veriliyor. Kartın arkasında ise Asuka tasarımı bulunuyor.

 

ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition AIO soğutucu

ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition, alüminyum çerçevesindeki Asuka çizimleriyle Evangelion ruhunu yansıtıyor. Ryujin’in geniş 3,5 inç LED ekranı, yoğun kullanımda sistemin stabil kaldığından emin olmak için önemli sistem bilgilerini göstermenin yanı sıra Asuka ve EVA-02 temalı animasyonlar da oynatabiliyor. Özelleştirilebilir ARGB’ye sahip üç özel 120 mm fan gelişmiş manyetik bağlantılarla birbirine eklenebiliyor. Bu bağlantılar kontrol sinyallerini ve gücü aynı anda iletiyor. Böylece kullanıcının Evangelion’u bir sonraki rakibiyle karşılaştığında her zaman yeterli soğutmadan yararlanabiliyor.

 

ROG Hyperion EVA-02 Edition kasa

ROG Hyperion EVA-02 Edition, bakan herkese Evangelion ruhunu aşılayan EVA-02 temalı aydınlatma paneline sahip birinci sınıf bir oyuncu kasası.  Fanlara ve SSD’lere daha fazla yer açmak isteyen kullanıcılar paneli dışarıda da gösterebiliyor. Kasanın iç ve dış ayrıntıları EVA-02’nin tasarımına benzer özellikler taşıyor. Diğer ROG x Evangelion bileşenlerine ev sahipliği yapan bu kasa, yapılan iş birliğinin en önemli bileşeni haline geliyor.

 

ROG Herculx EVA-02 Edition ekran kartı sabitleyici

ROG Herculx EVA-02 Edition ekran kartlarını sabit tutma görevini üzerinde çeşitli ROG ve Evangelion temalı grafikler varken yerine getiriyor. Güç ve uyum sağlama becerisini göstermek için stant EVA-02’nin Progressive Knife silahını andıran bir şekle sahip. Tüm ROG Herclux modellerinde olduğu gibi, kullanıcıları bu ürünü kurmak için hiçbir alete ihtiyaç duymuyor. Genişleyen platformu kaldırıp tekerlekle yüksekliği ayarlamak yeterli oluyor. Donanımı değiştirirken de tek bir düğmeyle dokunarak platformu açmak mümkün.

 

ROG Strix Scope RX EVA-02 Edition klavye ve tuş başlığı seti

ROG Strix Scope RX EVA-02 Edition, EVA’dan ilham alan kırmızı ve turuncu alüminyum kasaya ve ROG RX optik mekanik anahtarlara sahip. Bu etkileyici klavye sallantısız ve neredeyse sıfır dalgalanma gecikmesine sahip bir kullanım deneyimi sunuyor. Ayrıca ürün IP57 derecesinde su geçirmezlik ve toza dayanıklılık sayesinde uzun süre kullanıma uygun hale geliyor. Tuş başlıklarını değiştirmeyi seven oyuncular içinse ROG yeni bir EVA-02 temalı tuş başlığı seti sunuyor. Kullanıcılar bu şekilde RX klavyelerini istedikleri gibi tasarlayabiliyor.

 

ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition mouse ve mouse tutuş bantları

ROG Gladius III Wireless AimPoint da 36.000 dpi hassaslık ve kendi EVA-02 Edition tasarımı ve renkleriyle seriye dahil oluyor. Ergonomik tasarım, saatler boyu kullanımdan sonra bile eldeki yorgunluğun minimum düzeyde kalmasına yardımcı oluyor. Uzun pil ömrü ile de kullanıcılar yanlarında Evangelion varken oyunlara güvenle atılıyor. ROG ayrıca ROG Gladius ve Harpe Ace mouse modelleri için Evangelion ve Asuka grafiklerini taşıyan şık ve sağlam mouse tutuş bantlarını piyasaya çıkarıyor. Oyuncular bu sayede hem hayranı oldukları seriyi yansıtabiliyor hem de sistemin tamamıyla uyumlu bir mouse kullanabiliyor.