Sosyal Medya

Donanım

Asus ROG, bugün kapsamlı ROG x Evangelion iş birliğini duyurdu!

ASUS Republic of Gamers, Evangelion ile heyecan verici bir iş birliğine başladı

ROG x Evangelion ürün serisi, EVA-01’in simgeleşmiş tasarımını taşıyan birinci sınıf bir PC kurmak isteyenler için geliştirildi

  • Bu ROG bileşenleri doğrudan NERV ve EVA-01 tasarımlarından alınan renklere ve tarza sahip.
  • Bu ürün serisinde bir anakart, ekran kartları, güç kaynağı ve diğer temel ekipmanlar yer alıyor. Böylece oyuncular kendi “NERV komuta merkezlerini” kurabilecek.
  • Satışa sunulacak ROG x Evangelion tişört ve sweatshirt modelleri de kullanıcıların beğendiği karakterleri istedikleri her yerde gösterebilmesini sağlayacak.

ASUS Republic of Gamers (ROG) bugün kapsamlı ROG x Evangelion iş birliğini duyurdu. Yapılan iş birliğinin merkezinde tüm dünyada bilinen manga ve anime serisinin bir numaralı robot modeli EVA-01 bulunuyor. Kendi sistemini toplamayı tercih eden kullanıcılar, EVA-01’in dikkat çekici mor ve yeşil temasını ve Evangelion evreninden alınan çeşitli çizimleri taşıyan üst seviye bir bilgisayar kurabilecek, böylece kendi “NERV komuta merkezlerini” oluşturabilecekler. Sunulan seçenekler arasında benzersiz bir ROG Maximus anakart, iki adet ROG Strix GeForce RTX™ ekran kartı, bir adet ROG Ryujin II 360 AIO soğutucu ve başka birinci sınıf ROG ekipmanları yer alıyor.

ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition Anakart

ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition, EVA-01’in klasik mor ve yeşil renklerini taşıyor ve benzer şekilde son derece donanımlı. Sağlam soğutma ve güç dağıtım sistemleri 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden en yüksek düzeyde yararlanmayı sağlıyor. CPU yuvasının etrafında A.T. Field tasarımına yer veriliyor. Giriş çıkış korumasındaki değişken aydınlatma EVA-01’in normal ve saldırı modları arasında geçiş yaparak estetik görünümü daha da güçlendiriyor.

ROG STRIX GeForce RTX 3090 ve 3080 EVA Edition Ekran Kartları

ROG Strix GeForce RTX 3090 ve ROG Strix GeForce RTX 3080 ekran kartlarının EVA Edition modelleri performansı artıran birçok özelliğe sahip. EVA-01’i anımsatan estetik dokunuşlar ön kapağı ve arka plakayı süslerken, simgeleşmiş senkronizasyon efekti de öndeki ARGB panelde görüntüleniyor.

ROG Ryujin II 360 ARGB EVA Edition AIO Soğutucu

ROG Ryujin II 360 ARGB EVA Edition baştan sona Evangelion ruhunu yansıtıyor. Metal pompa korumasıyla çevrelenen 3,5 inç ekranda sistem hakkında önemli bilgiler ve kişiye özel GIF’ler görüntüleniyor. Soğutucu sıvı güçlendirilmiş borular aracılığıyla, NERV stilinde üç adet ARGB fanla donatılmış radyatöre iletiliyor. Bu sistem en yoğun yük altında bile ısıyı sabit tutabiliyor.

ROG THOR 1000W Platinum II EVA Edition Güç Kaynağı

ROG Thor II Platinum EVA Edition modeli EVA’dan ilham alan bir dış yüzeye sahip. Güç kaynağındaki üst düzey bileşenler ve soğutma sistemi, oyunlarda mücadelenin en yoğun olduğu anlarda bile cihazın son derece sessiz çalışmasını sağlıyor.

ROG Strix Helios EVA Edition Kasa

Üst düzey özelliklere sahip orta boy bir oyuncu kasası olan ROG Strix Helios EVA Edition’da temperlenmiş camdan üç adet panel, işlenmiş alüminyum çerçeve ve ön panelde entegre RGB aydınlatma bulunuyor. Kasanın iç ve dış ayrıntıları EVA-01’in tasarımına benzer özellikler taşıyor. Diğer ROG x Evangelion bileşenlerine ev sahipliği yapan bu kasa, yapılan iş birliğinin en önemli bileşeni haline geliyor.

ROG Strix XG27AQM EVA Edition Monitör

ROG Strix XG27AQM EVA Edition, EVA-01’in mor ve yeşil renklerini şık bir biçimde taşıyor. Hız aşırtma işlemiyle 270 Hz’e ulaşan yenileme hızı ve etkileyici 0,5 ms (GTG) tepki süresiyle kullanıcılar son derece akıcı görüntülere kavuşuyor. 27 inç ekran DCI-P3 renk alanının %97’sini kaplayarak içerikleri tam olması gerektiği gibi yansıtıyor.

ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition Router

En son kablosuz bağlantı teknolojisinden yararlanan ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition’ın antenleri EVA-01’in omuz zırhını andıran bir tasarıma sahip. Kontrol uygulamasının arayüzü de A.T. Field benzeri bir tasarım taşıyor.

 

ROG Delta S EVA Edition Oyuncu Kulaklığı

ROG Delta S EVA Edition kulaklık; hi-fi sınıfı ESS 9281 QUAD DAC™ ve ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleme Özelliğine Sahip Mikrofon ile donatıldı. Kulaklığın hafif kasası EVA’dan ilham alan mor ve yeşil renklere ve RGB aydınlatmaya sahip. Toplamda yalnızca 300 gram ağırlığındaki bu kulaklık konforu, etkileyici sesleri ve net iletişimi bir arada sunuyor.

ROG Strix Scope RX EVA Edition Klavye

ROG Strix Scope RX EVA Edition, EVA’dan ilham alan mor ve yeşil alüminyum kasaya ve ROG RX optik mekanik anahtarlara sahip. Bu etkileyici klavye sallantısız ve neredeyse sıfır dalgalanma gecikmesine sahip bir kullanım deneyimi sunuyor. Ayrıca ürün IP57 derecesinde su geçirmezlik ve toza dayanıklılık sayesinde uzun süre kullanıma uygun hale geliyor.

ROG Keris Wireless EVA Edition Mouse

Yalnızca 79 gram ağırlığındaki ROG Keris Wireless EVA Edition, EVA-01’in etkileyici yeşil ve mor renklerini taşıyor. 16.000 dpi ROG sensör ve ROG’ye özgü ittirerek sabitlenen anahtar yuvalarıyla kullanıcılar hassas bir şekilde nişan alabiliyor ve oyunlarda saldırıya geçmek için tuşa basma düzeyini ayarlayabiliyor.

ROG Scabbard II EVA Edition Mouse Pad

Birbirine zıt NERV ve EVA tasarım unsurlarını nano kaplamalı, suya, yağa ve toza dayanıklı bir yüzeyde sunan ROG Scabbard II Eva Edition, hayranı olduğunuz seriyi gözler önüne sermenizi sağlarken ROG Keris Wireless EVA Edition Mouse için de sağlam bir yüzey oluşturuyor.

ROG Strix Arion EVA Edition SSD Kasası

ROG Strix Arion EVA Edition taşınabilir SSD kasası ısı koruması sayesinde inanılmaz bağlantı hızlarına ulaşmayı sağlıyor. Böylece verileri hızla yedeklemeyi ve düşman hatlarının arkasına geçip gizli görevleri yerine getirmeyi mümkün kılıyor.

ROG x EVANGELION Tişört ve Sweatshirt

Pamuktan üretilen ROG T-Shirt EVA Edition ve ROG Sweater EVA Edition doğal bir yumuşaklık ve serinlik sunuyor. Modellerde ayrıca kırışmayı önleyen yaka ve EVA’dan ilham alan tasarımlar bulunuyor. Siyah ve beyaz renklerde gelecek olan tişörtlerin önünde ve arkasında farklı tasarımlar yer alacak.