Sosyal Medya

Oyun Dünyası

ASUS ROG, Gamescom 2023’te yeni ürünlerini canlı yayınla tanıtacak!

ASUS Republic of Gamers (ROG), 22 Ağustos günü saat 17.00’de (TSİ) düzenlenecek ROG Gamescom basın etkinliğini canlı yayınlayacağını duyurdu.

ASUS ROG, Gamescom 2023’te yeni ürünlerini canlı yayınla tanıtacak!

 

ASUS Republic of Gamers, Gamescom 2023’te düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Yeni heyecan verici ürünler, ödüller ve ziyaretçilere yönelik etkinliklerle oyun dünyasının kapıları açılacak…

 

  • ROG bir basın etkinliği ve ziyaretçilere yönelik çok sayıda etkinlik düzenlemenin yanı sıra çevrim içi global Gamescom hediyeleri de dağıtacağı fuarda son teknoloji ROG oyuncu donanımlarını duyuracak.
  • ROG Gamescom basın etkinliği 22 Ağustos günü saat 17.00’de (TSİ) Almanya’dan canlı yayınlanacak.
  • 1-22 Ağustos tarihleri arasında devam eden ROG Gamescom 2023 Hediyeleri, kullanıcılara EVA-02 ürünleri ve çeşitli oyun çevre birimleri kazanma şansı sunuyor.
  • 22 Ağustos – 22 Eylül arasında düzenlenecek Gamescom Watch2Win Challenge, yeni ROG anakartlar ve OLED oyuncu monitörleri gibi muhteşem hediyelere sahip olma fırsatı verecek.

 

ASUS Republic of Gamers (ROG), 22 Ağustos günü saat 17.00’de (TSİ) düzenlenecek ROG Gamescom basın etkinliğini canlı yayınlayacağını duyurdu. ROG, 22-24 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşecek Gamescom 2023 fuarında heyecan verici yeni ürünler tanıtacak. Bunun yanı sıra ROG Gamescom 2023 Hediyeleri etkinliği ve ziyaretçilere yönelik eğlenceli aktiviteler de düzenlenecek.  ROG, oyunculuğu bambaşka bir seviyeye taşıyan en son teknoloji donanımlarını, çevre birimlerini ve diğer yenilikleri gözler önüne serecek. Bunlara ek olarak oyun dünyasının önde gelen isimleri de ROG basın etkinliğinde ROG ailesine katılan yeni modeller hakkında yorumlarını paylaşacak.

 

ROG Gamescom etkinlik takvimi

  • 22 Ağustos, 17:00 (TR) ROG Gamescom basın etkinliği
  • 23 Ağustos, 18:00 (TR) ROG Talk ve ROG Party

Gamescom basın etkinliği Köln’den canlı yayınlanacak. Bu basın etkinliğinde ROG x Evangelion iş birliğinin yeni aşaması da dahil olmak üzere en yeni ROG oyuncu ekipmanlarının ayrıntıları anlatılacak. Etkinliğin ardından oyun ve teknoloji dünyasının önde gelen isimleri ROG Talk’a katılıp yeni modelleri tartışacak. ROG Talk söyleşisi de sosyal medya üzerinden canlı yayınlanacak.

Canlı Yayın Linki: https://rog.gg/ROGGamescom23-pr

 

ROG Gamescom 2023 Hediyeleri

ROG, 1 Ağustos’tan 22 Ağustos’a kadar devam eden ROG Gamescom 2023 Hediyeleri kampanyasıyla fuara hızlı bir giriş yapıyor. Bu hediye etkinliği ile takipçiler iki adet ROG Strix GeForce RTX™ 4090 24 GB GDDR6X OC EVA-02 Edition ekran kartı beş adet ROG Harpe Ace Aim Lab Edition mouse ve beş adet ROG Azoth oyuncu klavyesi gibi harika ürünler kazanma şansı yakalıyor. Katılmak için ROG Gamescom mikro sitesine gidip kaydolarak listelenen görevlerden olabildiğince fazla sayıda yapmak gerekiyor. Takipçiler sosyal medyada ROG veya Evangelion ile ilgili paylaşımlar yaparak da kazanma şanslarını artırabiliyor. Örneğin EVA koleksiyonunun fotoğrafını ya da Asuka’nın en sevdiği RED kıyafetini giyerek ROG mağazasını ziyaret ederken çekilmiş bir fotoğrafı veya ilk ROG ürünün hikayesi gibi paylaşımlar yapan kullanıcılar hediye şanslarını artırıyor. Paylaşımda resmi @asusrog hesabı etiketlenmeli, #roggamescom23 ve #ROGxEVANGELION etiketlerine yer verilmelidir.

ROG Gamescom 2023 Hediyeleri — 1–22 Ağustos (23.59 CST (GMT+8))

  • ROG Strix GeForce RTX 4090 24 GB GDDR6X OC EVA-02 Edition ekran kartı (2 kişiye)
  • ROG Harpe Ace Aim Lab Edition mouse (5 kişiye)
  • ROG Azoth 75% oyuncu klavyesi (5 kişiye)

 

Gamescom Watch2Win Challenge

Gamescom Watch2Win Challenge, fuara katılanlara ve canlı yayını izleyenlere ROG ürünleri kazanmak için yeni bir fırsat sunuyor. Takipçiler ROG basın etkinliği ve ROG Talk ile ilgili sorulara yanıt vererek ROG anakartlar, monitörler ve diğer oyun aksesuarlarını kazanma fırsatı yakalayacak. Etkinlikte olmayanlar da canlı yayını izleyip soruları yanıtlayabilecek. Gamescom Watch2Win Challenge yarışması 22 Ağustos – 22 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Yarışma 22 Eylül 2023 23:59 CST (GMT+8) / 17.59 CEST (GMT+2) saatinde sona erecek.

Yarışmada şu ödüller dağıtılacak:

  • Yeni ROG Anakart + Intel® Core İşlemci (1 kişiye)
  • ROG Swift OLED PG42UQ oyuncu monitörü (1 kişiye)
  • ROG Swift OLED PG48UQ oyuncu monitörü (1 kişiye)
  • ROG Swift OLED PG27AQDM oyuncu monitörü (1 kişiye)
  • ROG Swift OLED PG49WCD oyuncu monitörü (1 kişiye)
  • ROG Rapture GT6 router (Beyaz) (1 kişiye)
  • ROG Cetra True Wireless kulaklık (Beyaz) (10 kişiye)
  • ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition oyuncu mouse’u (3 kişiye)
  • ROG Strix Scope RX EVA-02 Edition oyuncu klavyesi (3 kişiye)

 

*Hediye ve yarışma konseptleri ASUS EMEA bölge pazarlama departmanı ve ASUS Almanya ofisi tarafından organize edilmiştir. ASUS Türkiye’nin herhangi bir operasyonel bağı yoktur.