Sosyal Medya

Tablet

ASUS ROG ve ACRONYM®den oyun tutkunlarına özel yeni tablet

ASUS, oyuncular için özel olarak tasarladığı, çok yönlü oyun dizüstü bilgisayar modellerinden oluşan serisi ROG (Republic of Gamers) ve ACRONYM® iş birliğinde tasarlanan yeni cihazını tanıttı.

ASUS ROG ve ACRONYM iş birliğinde sınırları zorladı

 

ASUS ROG ve ACRONYM®den oyun tutkunlarına özel yeni tablet “ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02”.

 

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, oyuncular için özel olarak tasarladığı, çok yönlü oyun dizüstü bilgisayar modellerinden oluşan serisi ROG (Republic of Gamers) ve ACRONYM® iş birliğinde tasarlanan yeni cihazını tanıttı. 2023 Flow serisinin bir parçası olan ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02, kompakt, taşınabilir ve güçlü bir tablette oyun oynamak isteyenler için özenle geliştirildi. Üretimde mümkün olan tüm sınırları zorlayan cihaz, taşınabilirlik ve etkileşimi de yeniden tanımlıyor.

 

ASUS Republic of Gamers (ROG), önde gelen teknik giysi tasarım ajansı ACRONYM ® ile yaptığı iş birliğinin ikinci projesini duyurdu. ROG ve ACRONYM®, özel sürüm Zephyrus serisinden sonra güçlü bir tablette oyun oynamak isteyenler için ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02’yi tasarladı. Moda, sanat, teknoloji ve Web3 dünyasını bir araya getirmeyi amaçlayan yeni cihaz, 3 Nisan 2023’ten itibaren dünya çapında satışa sunulacak. Güçlü cihaz, Intel Core i9-13900H işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU dahil olmak üzere profesyonel düzeyde özelliklere sahip. Bu büyük gücün en önemli özelliği ise taşınabilirliği ve gerçek dünyada kullanımı teşvik etmek için tasarlanmış tablet boyutunda bir kasaya sahip olması. Ustalıkla tasarlanmış entegre taşıma sistemi, birden çok modda kullanıma izin veren çok yönlü bir kayış kullanıyor. Her yönde tutuş sağlamak için içe yerleştirilen lastik tutacakların yanı sıra cihazı kazara çarpma veya düşmelere karşı korumak için köşeleri de ekstra güçlendirildi.

ACRONYM® kurucu ortağı Errolson Hugh, şirketin kurulduğu 1994 yılından bu yana teknik giyim endüstrisinin öncüsü. ACRONYM® kurulduğu günden bu yana, gelişmiş işlevselliği üst düzey teknoloji ile birleştirmeye adanmış kapsamlı bir tasarım portföyü oluşturdu. Nike ve BE@RBRICK ile yaptığı iş birliği, Death Stranding oyununda yer alması, kendi bayrakları altında giysiler yaratmasıyla ACRONYM®, giyim endüstrisinde birinci sınıf malzemeleri tedarik etme taahhüdü ile vizyoner olarak kanıtlanmış bir sicile sahip. ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02 ise ASUS ROG ile devam eden iş birliğinin ikinci ürünü.

ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02

Ultra çok yönlü kullanım

ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02, ROG’nin her senaryoya uyum sağlayabilen ultra ince cihazlarla “çok yönlü oyun” sunmayı amaçlayan 2023 Flow serisinin bir parçası. Flow Z13, ACRONYM® ve ROG için bu çok yönlülüğü profesyonel özellikli işleme ve grafikler gerektiren diğer kullanımlara genişletmek için mükemmel bir platform. Entegre taşıma sistemi ve sabitlenmiş tutma yerleri, hareket halindeyken kullanıma yardımcı olurken, entegre destek ayağı, RMT02’yi kolayca oyun oynamak, içerik oluşturmak veya içerik görüntülemek için mükemmel olan geleneksel bir dizüstü bilgisayar formuna dönüştürebiliyor. Destek ayağı, makine dikey yöndeyken de kullanılabiliyor, bu da onu her iki açıdan da eller serbest olarak kullanabilen tek Z13 yapıyor.

Nefes kesen performans

FLOW Z13-ACRNM RMT02, Intel Core i9-13900H işlemci NVIDIA GeForce RTX 4070 GPU’ya sahip. ROG, cihaza 65W termal kapasitenin yanı sıra bir MUX Switch ve Nvidia Advanced Optimus da ekledi. Ayrıca ROG Akıllı Soğutma sistemi ile %44 anakart kapsama alanına sahip bir buhar odasıyla güçlendirdi. Sıvı metal ve ark akışlı fanlar, 0db ortam soğutması sağlıyor. Cihaz ayrıca XG Mobile’ı destekliyor. 16:10 en boy oranıyla ROG Nebula ekran ise can alıcı diğer özelliklerinden. Ekranla ilgili diğer özellikler arasında 165 Hz yenileme hızı, 500 nit parlaklık ve Gorilla Glass DXC ile %100 DCI-P3 dokunmatik ekran paneli de yer alıyor.

 

Yeni Z13, Type-A, Type-C ve MicroSD bağlantı seçenekleriyle donatıldı. Ayrıca Thunderbolt 4 ve Wi-Fi 6E önemli özellikleri arasında. Tamamen CNC frezelenmiş metal bir kasaya sahip cihaz, Type-C bağlantı noktası üzerinden 130 W hızlı şarjı destekliyor.

ROG FLOW Z13-ACRNM RMT02

Taşınabilirlik ve etkileşim yeniden tanımlandı

ACRONYM®, FLOW Z13 tabanından başlayarak ve işlevsel öğeleri ve giysi tasarımının felsefesini bir araya getirerek FLOW Z13-ACRNM RMT02’nin kompakt taşınabilirliğini radikalleştirdi. Cihaz, üst düzey bir tablet, oyun oynamak için güçlü mobil bir masaüstü bilgisayar ve hareket halindeyken yaratıcı bir iş istasyonu arasında zahmetsizce geçiş yapabiliyor. ACRONYM® tasarım felsefesi, kullanıcının ürünle birden çok şekilde arayüz oluşturması fikrini savunuyor. Bu, RMT02’de de açıkça görülen bir yaklaşım. Tasarım öğeleri, cihazın kullanıcının elinde nasıl hissettiğine ve yeni senaryolarda kullanımı nasıl teşvik ettiğine göre belirleniyor.

 

Ürün tasarımcısı Phil Saunders, cihazın tasarım konseptini şöyle açıklıyor: “Elinize aldığınızda ilk fark ettiğiniz şey, her şeyin son derece dokunsal olması. Askı sistemi, kullanıcısının kendi çantası haline gelerek kullanıcıya cihazlarıyla etkileşime girebilmeleri için mümkün olduğunca fazla yetki veriyor. Omzundan asabildiğin gibi hareket halindeyken etkileşim kurabilmek için iki elinizi de serbest bırakan bir mod da var.”

 

Yenilik sunma misyonuyla hareket eden iş birliği, üretimde mümkün olanın sınırlarını zorluyor. İşlenmiş alüminyum, gömülü kauçuk tutma elemanları, koruyucu köşeler, kayış sistemi ve baştan sona hassas gravürler, tasarımda büyük bir teknik özen gerektiren hassas bir cihaz olduğu fikrini pekiştiriyor. Kendi taşıma çantası olacak şekilde tasarlanan sağlam alüminyum kasa, hem güzel bir şekilde rafine edilmiş hem de ham olarak sunulan ve belirgin CNC yol işaretleri sergileyen yoğun bir işleme sürecinden geçti. Cihaza daha yakından bakıldığında, lazerle kazınmış grafikler ve özelleştirilmiş yazı biçimleri ve ikonografi gibi çarpıcı dokunuşlar da ortaya çıkıyor.