Sosyal Medya

Donanım

ASUS, TIME’ın 2023 Dünyanın En İyi Şirketleri Listesi içinde yer aldı

Bu prestijli liste çalışan memnuniyeti, gelir artışı ve sürdürülebilirlik çalışmaları gibi alanlarda olağanüstü performans gösteren şirketlere yer veriyor.

ASUS, TIME’ın 2023 Dünyanın En İyi Şirketleri Listesi içinde yer aldı

 

Bu prestijli liste çalışan memnuniyeti, gelir artışı ve sürdürülebilirlik çalışmaları gibi alanlarda olağanüstü performans gösteren şirketlere yer veriyor.

 

  • TIME’ın 2023 Dünyanın En İyi Şirketleri listesi: İlk 300’de yer alan ASUS ayrıca bu yılın listesindeki dört Tayvan şirketinden biri oldu.
  • Uluslararası alanda daimi takdir: Defalarca öncü bir global şirket olarak takdir gören ASUS, bu son başarısını daha önceki Fortune ve Forbes ödüllerinin arasına ekledi.
  • Zorlu rekabet: 5000 şirket aralarında çalışan mutluluğu, gelir artışı ve sürdürülebilirlik gibi alanların da yer aldığı 15 farklı kriterde değerlendirildi.

 

ASUS, TIME tarafından hazırlanan 2023 Dünyanın En İyi Şirketleri listesinde yer aldığını duyurdu. ASUS, liste için değerlendirmeye alınan 5000 şirket arasında ilk 300’e girmeyi başardı. ASUS özellikle çalışan memnuniyeti, gelir artışı ve sürdürülebilirlik olmak üzere üç önemli kategoride gösterdiği olağanüstü performansla takdir gördü.

ASUS ayrıca, TIME’ın Statista ile birlikte hazırladığı bu listede yer alan dört Tayvan şirketinden biri oldu.

“Lider bir global teknoloji çözümleri markası olarak gösterdiğimiz çabaları takdir ettiği için TIME’a teşekkür ediyoruz.” diyen ASUS Eş CEO’su S. Y. Hsu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şirketimizi daha esnek ve sinerjik bir kurum haline getirmek ve yeni dijital çağda dünyanın en beğenilen yenilikçi teknoloji şirketi olmak için durmaksızın çalışıyoruz.”

Alınan bu ödül ayrıca şirketin doğaya olan etkisini azaltma ve sürdürülebilirlik alanlarında gösterdiği çabayı da gözler önüne seriyor. ASUS sürdürülebilirlik konusunda İklim Eylemleri, Döngüsel Ekonomi, Sorumlu Üretim ve Değer Yaratma olmak üzere dört temel alana odaklanıyor.

Sürdürülebilirlik hedefiyle yürütülen yoğun çalışmalara dikkat çeken ASUS Eş CEO’su Samson Hu, “TIME dergisinden bu prestijli övgüleri almak bizim için bir onur. ASUS sürdürülebilirlik konusunda son derece kararlı olmayı sürdürüyor ve bu alanda kayda değer çalışmalar yürütüyor. Daha temiz ve yeşil bir gelecek için koyduğumuz 2050 Net Sıfır hedefimize yönelik önemli adımlar atmak amacıyla bütünsel olarak yeşil bir tedarik zinciri oluşturmaya çalışıyoruz.”

 

Uluslararası alanda daimi takdir

ASUS’un her yerde insanların yaşamlarını zenginleştirecek olağanüstü deneyimler sunma kararlılığı, tüm dünyada takdir görmeye devam ediyor. Time’ın listesinde yer almaya ek olarak ASUS, 2023’te toplamda sekizinci kez Fortune’un Dünyanın En Çok Beğenilen Şirketleri arasında yer buldu. Şirket ayrıca üçüncü kez üst üste Forbes’un Dünyanın En İyi İşverenleri arasına girdi ve dokuzuncu kez Interbrand’in En İyi Global Tayvan Markaları arasında gösterildi.

Şirketin gösterdiği olağanüstü performansın altında yatan en önemli faktörlerden biri içlerinde 5000 birinci sınıf ar-ge ve tasarım profesyoneli bulunan ve toplamda 15.000’i aşan çalışanı. Çalışanlar ASUS’un her zaman inanılmazın peşindeki ruhunu oluşturuyor.

 

Zorlu rekabet

Dünyanın En İyi Şirketleri listesi, ABD merkezli prestijli TIME dergisi tarafından hazırlandı. Kapsamlı ve derinlemesine yapılan pazar araştırmaları ve veri analizleriyle hazırlanan liste, her sektörde dünyanın en iyi şirketlerini sıralıyor. Başlangıçta 5000 şirket aralarında çalışan mutluluğu, gelir artışı ve sürdürülebilirlik gibi temel kategorilerin de yer aldığı 15 farklı kriterde değerlendirildi. Bunlar arasından yalnızca 750 şirket Dünyanın En İyi Şirketleri listesine girebildi.

Listenin ayrıntılı metodolojisini ve kriterlerini http://time.com/worlds-best-companies-2023 sayfasında bulmak mümkün.