Sosyal Medya

Donanım

ASUS’tan TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu!

En yeni TUF Gaming soğutucu modeli düşük gürültü seviyesi, daha az titreşim, daha geniş uyumluluk ve sınıfında lider garanti imkanıyla geliyor.

ASUS’tan TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu!

 

En yeni TUF Gaming soğutucu modeli düşük gürültü seviyesi, daha az titreşim, daha geniş uyumluluk ve sınıfında lider garanti imkanıyla geliyor.

 

  • TUF Gaming LC II 360 ARGB radyatör fanları daha parlak ışıklandırma ve hava akışını geliştirip gürültüyü azaltan oluklu kanatlarıyla yenilendi.
  • Kılıflı güçlendirilmiş 400 mm tüpler dayanıklılığı ve kasalara uyumluluğu artırıyor.
  • Sisteminizin merkezinde yer alan TUF Gaming anakartları tamamlayacak ve dikkat çekecek şekilde tasarlandı.
  • Intel® LGA 1700, 1200 ve 115x CPU soketlerine, AMD AM5 ve AM4 soketlerine destek veriyor.

ASUS, TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu modelini duyurdu. Büyük 360 mm radyatör ve göz alıcı Gen 2 ARGB aydınlatma imkanıyla öne çıkan model, birçok farklı kasayla ve CPU soketiyle uyum sağlıyor.

TUF Gaming LC II ARGB serisi orta seviye oyun sistemlerinden en iyi şekilde yararlanmak için gereken performansı ve özellikleri sunuyor. Soğutucu sıvı, aydınlatmalı soğuk plakadan güçlendirilmiş kılıflı tüplere aktarılıyor ve yüksek kapasiteli radyatörlerde 120 mm’lik üç ARGB fan ile soğutuluyor. Fanlardaki oluklu kanatlar hava akışını en uygun seviyeye getirirken gürültüyü de azaltıyor. Aynı zamanda, Aura Sync ARGB öğeleri de radyatör fanlarını ve pompa kapağındaki TUF Gaming logosunu aydınlatarak benzersiz bir stil oluşturuyor.

TUF Gaming LC II 360 ARGB’de ayrıca pompa başlığı ve motorun ayrıldığı daha sessiz ve daha titreşimsiz yeni bir soğutma tasarımı bulunuyor. Yerleştirip döndürerek sabitlenen mekanizma da alet gerektirmeden kolay kurulum imkanı veriyor. Birinci sınıf dayanıklılığın bir göstergesi olarak da her bir soğutucu sınıfında lider altı yıllık ASUS garantisiyle geliyor.

Bir ışık gösterisi yapın

Sıvı soğutmalı radyatörler sistemin estetik stilini belirliyor. Özellikle de TUF Gaming GT502 gibi çift odalı kasalarda dik monte edildiklerine görsel etkileri daha güçlü oluyor. TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu, kullanıcıların TUF anakartlarını, ekran kartlarını veya kasalarını mükemmel bir şekilde tamamlayacak yeni endüstriyel tasarımıyla başrol görevini benimsiyor.

Bu nesilde ASUS radyatör fanlarını daha parlak Gen 2 ARGB aydınlatmayla yeniledi. Bu göz alıcı RGB LED’ler kullanıcıların özenle hazırladıkları sistemlerin dikkat çekici olmasını sağlıyor. ASUS Aura Sync, aydınlatmayı sistemdeki bileşenlerin ve çevre birimlerinin geri kalanıyla senkronize ederek uyumlu bir görünüm elde etmeyi kolaylaştırıyor.

Gelişmiş soğutma gücü

Devasa 360 mm radyatöre sahip ilk TUF Gaming AIO sıvı soğutucu olan TUF Gaming LC II 360 ARGB, serinin termal performansını bir üst seviyeye taşıyor. Buna ek olarak, hava akışını artırırken gürültüyü azaltmak için radyatörde soğuk havayı hassas bir şekilde yönlendiren oluklu kanatlar kullanılıyor. Üç adet 120 mm ARGB fan hava akışı, statik basınç ve sessiz çalışma arasında mükemmel dengeyi kuruyor. Bu fanlar zahmetsiz soğutma için yeterli miktarda havayı radyatörden geçirirken gürültü seviyesini de 29 dB’in altında tutabiliyor.

Harekete hazır

Çeşitli CPU soketi nesilleriyle uyumlu olan TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu hemen her PC sistemi için rahat bir çözüm sunuyor. AMD işlemcilerini tercih edenler bu modeli AM4 ve AM5 anakartlarıyla kullanabiliyor. Böylece ister yeni nesil AMD Ryzen™ 7000 Serisi işlemcili bir bilgisayarda ister bütçe dostu bir AM4 makinede bu modelden yararlanabiliyorlar. Intel tarafında ise bu AIO sıvı soğutucu LGA 1700, 1200 ve 115x soketlerine destek vererek en yeni 13. Nesil Intel® Core™ çiplerden eski favori işlemci modellerine kadar geniş bir uyumluluk sunuyor.

İşlemcinin yanı sıra kasa uyumu da önemli. Günümüzün geniş PC kasaları 360 mm’lik sıvı soğutucu radyatör monte etmek için çok yönlü seçenekler sunuyor. Kullanıcıların bu seçeneklerden yararlanmasını isteyen ASUS, kılıflı tüp uzunluğunu 400 mm’ye yükseltti.

TUF Gaming LC II 360 ARGB Ürün Sayfası: https://asus.click/TUFGamingLCII360

 

 

ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB Teknik Özellikler

Su Bloğu Boyutlar: 73 x 73 x 45 mm

Malzeme (CPU plakası): Bakır

Radyatör Boyutlar: 397 x 120 x 27 mm

Malzeme: Alüminyum

Tüp: Kılıflı kauçuk

Tüp uzunluğu: 400 mm

Fanlar TUF Gaming Model 12 ARGB

Boyut: 3 fan yuvası (120 mm)

Boyutlar: 120 x 120 x 25 mm

Hız: 800 – 2000 rpm (+/- %10)

Statik basınç: 3,0 mm H2O

Hava akımı: 67 CFM / 113,8 m3s

Gürültü: 29 dB(A)

Kontrol Modu: PWM/DC

Diğer Özellikler AURA Sync Desteği
Uyumluluk Intel®: LGA 1700, 1200, 115x

AMD: AM5, AM4

Paket İçeriği 1 x CPU sıvı soğutucu

3 x 120 mm ARGB radyatör fanı

1 x 1–3  fan ayırıcı kablo

1 x 1–4 ARGB ayırıcı kablo

1 x Vidalar ve yuvalardan oluşan aksesuar paketi

1 x Hızlı Başlangıç Kılavuzu

1 x TUF Gaming çıkartması

Garanti 6 yıl