Sosyal Medya

Donanım

ASUS, yeni taşınabilir SSD kutusu TUF Gaming A1’i duyurdu

Ultra hızlı USB 3.2 Gen 2x1 Type-C özellikli bu taşınabilir SSD kutusu, çift M.2 arayüzüyle kullanıcılara avantaj sağlamasının yanı sıra düşmelere karşı askeri sınıf dayanıklılık ve IP68 standardında su ve toz geçirmezlik sunuyor.

ASUS, yeni taşınabilir SSD kutusu TUF Gaming A1’i duyurdu

Ultra hızlı USB 3.2 Gen 2×1 Type-C özellikli bu taşınabilir SSD kutusu, çift M.2 arayüzüyle kullanıcılara avantaj sağlamasının yanı sıra düşmelere karşı askeri sınıf dayanıklılık ve IP68 standardında su ve toz geçirmezlik sunuyor.

  • Ultra hızlı performans: USB 3.2 Gen 2×1 Type-C® arayüzü 10 Gbps’e varan aktarım hızı sunarken SATA da 6 Gbps’e kadar hıza ulaşabiliyor.
  • Çift arayüz: 2242 / 2260 / 2280 biçimlerindeki M.2 PCIe® NVMe® ve SATA SSD’ler destekleniyor.
  • Askeri sınıf dayanıklılık: MIL-STD-810H düşme testlerinden geçmesinin yanı sıra IP68 standardında su ve toz geçirmezlik sunuyor.

ASUS, en yeni taşınabilir 2242 / 2260 / 2280 biçimlerindeki SSD’lere askeri sınıf koruma sağlayan TUF Gaming A1 taşınabilir SSD kasasını duyurdu.  Hem M.2 NVMe® PCIe® hem de SATA SSD’lere destek veren bu kasa, M.2 Q-Latch ile kolay kurulum imkânı da veriyor. USB 3.2 Gen 2×1 Type-C® bağlantısı ise 10 Gbps’e kadar yüksek veri aktarım hızı sunuyor.

Şık bir tasarıma sahip olan TUF Gaming A1, MIL-STD-810H ve IP68 standartlarını karşılıyor. Böylece her gün karşılaşılabilecek darbelere, toza ve sıvı dökülmesine karşı koruma sunuyor. Depolama kapasitesini genişletmek isteyenlere mükemmel bir seçenek sunuyor. Ayrıca oyunlar, geniş dosyaları yedekleme ve 4K içerikler oluşturma için de uygun bir çözüm sağlıyor.

Son teknoloji özellikler

TUF Gaming A1’de PCIe NVMe ve SATA arayüzleri bulunuyor. Ürüne 2 TB M.2 2242 / 2260 / 2280 biçimli SSD’ler yerleştirilebiliyor. Yenilikçi Q-Latch sayesinde SSD takıp çıkarmak çok kolay. Hem de özel bir alete gerek duymadan. Bu basit kilit mekanizması vida gerekmeden sürücüyü sabitlemeye yarıyor.

USB 3.2 Gen 2×1 Type-C bağlantısı 10 Gbps’e varan veri hızı sunuyor. SATA SSD’ler ise 6 Gbps maksimum hızla kesintisiz ve verimli aktarım imkânı veriyor. Veri kopyalama ve aktarma işlemleri bu sayede çok kısa sürede tamamlanabiliyor.

Askeri sınıf dayanıklılık

TUF Gaming A1, adını hak etmek için zorlu MIL-STD-810H ve IP68 dayanıklılık testlerinden geçti. Dayanıklığı ölçmek için test cihazları yüksekten yere bırakıldı, suya batırıldı, toza ve kire maruz bırakıldı. Bu testlerle kullanıcılar TUF Gaming A1’in kazara darbelere, sıvı dökülmelerine ve toza karşı dayanıklı olduğundan emin olabiliyor.

Geniş uyum

Ürünle birlikte gelen USB-C kablosu mobil cihazlarla, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarla, en son nesil PlayStation® ve Xbox oyun konsollarıyla birlikte kullanım imkânı sunuyor.

ASUS TUF Gaming A1 ürün videosu:

ASUS TUF Gaming A1 ürün sayfası: