Sosyal Medya

Donanım

ASUS, ZenScreen MB249C taşınabilir monitörü duyurdu

ASUS, ZenScreen MB249C modelini duyurdu. Çerçevesiz 23,8 inç FHD (1920 x 1080) ekrana sahip olan bu model, çalışma alanını genişletmek isteyen kullanıcılar için tasarlandı.

ASUS, ZenScreen MB249C taşınabilir monitörü duyurdu

23,8 inç FHD taşınabilir monitör, evde, ofiste ve paylaşımlı çalışma alanlarında rahat kullanım için katlanabilir stant, C biçimli mandala sahip kol ve kancalı montaj aparatı ile geliyor.

  • Çerçevesiz ve yansıma önleyici 23,8 inç FHD IPS ekran, birden fazla monitör kullanılan sistemlere mükemmel uyum sağlıyor ve rahat bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
  • Şık ve zarif tasarım toplamda yalnızca 2,8 kg ağırlığında.
  • Z ekseninde de ayar yapma imkanı veren yüksekliği ayarlanabilir C biçimli mandal, kanca kiti ve entegre taşıma kolu/stant ile esnek kullanım olanakları ve taşıma imkanı sunuluyor.
  • 60 watt güç dağıtımı yapabilen tam işlevli USB-Type-C® bağlantı noktası, HDMI®, kulaklık jakı, etkileyici sesler için amplifikatörlü iki adet 1 watt hoparlör.
  • 2023 CES İnovasyon Ödülü sahibi.

 

ASUS, ZenScreen MB249C modelini duyurdu. Çerçevesiz 23,8 inç FHD (1920 x 1080) ekrana sahip olan bu model, çalışma alanını genişletmek isteyen kullanıcılar için tasarlandı. IPS panel son derece geniş izleme açıları sunarken, yansıma önleyici yüzey ise ekranda parlamayı azaltıyor. CES İnovasyon Ödüllü ZenScreen MB249C yalnızca 2,8 kg ağırlığında. Son derece esnek bir kullanım sunan modelde entegre taşıma standı, yüksekliği ayarlanabilir C biçimli mandala sahip kol ve kancalı montaj kiti bulunuyor. 60 W güç dağıtımı yapabilen tam işlevli USB-C®, HDMI® ve kulaklık jakıyla geniş bağlantı seçenekleri de sunuluyor. Amplifikatörlü iki adet 1 W hoparlör bulunan bu monitör, TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Eye Care teknolojisine ve ENERGY STAR® sertifikasına sahip. Ürünün ambalajında ise FSC® Mix kağıt kullanılıyor.

Çalışma alanları yeniden tanımlanıyor

ASUS ZenScreen MB249C aynı anda birden fazla işle uğraşmayı kolaylaştırıyor. Geniş, çerçevesiz 23,8 inç 1080p IPS panel 178 derece izleme açısı sunuyor. Böylece birden fazla kullanıcı ekrandaki içerikleri rahatça görebiliyor. Yansıma önleyici kaplama ise aydınlık ortamlarda sorunsuz çalışma imkanı veriyor. Zarif 7,6 mm profil, 2,8 kg ağırlık ve entegre taşıma kolu sayesinde ZenScreen MB249C’yi eve, ofise ve ortak çalışma alanlarına kolayca götürmek mümkün. Farklı stant konum seçenekleri sayesinde kullanıcılar monitörü çeşitli ihtiyaçlarına göre ayarlayabiliyor. Amplifikatörlü iki adet 1 W hoparlör ise video izlerken, müzik dinlerken veya oyun oynarken etkileyici sesler sunuyor. MB249C esnek yapısıyla her alanı üretkenlik ve eğlence için uygun hale dönüştürebiliyor.

Rakipsiz esneklik

ZenScreen MB249C, kullanıcıların her tür çalışma veya yaşama alanından en iyi şekilde yararlanabilmeleri için tasarlandı. Ürünün katlanabilir standı aynı zamanda bir taşıma kolu görevi görüyor. Ayrıca C biçimli mandala sahip kol ve kancalı montaj kiti bulunuyor. Stant sayesinde monitörü her hangi düz bir yüzeye yerleştirip 12 – 60 derece arasında açıyla ayarlayabilmek mümkün. Böylece evde, ofiste veya ortak çalışma alanlarında hızlı ve kolay bir şekilde kurup çalışmaya başlanabiliyor. Monitörü ayrıca masanın kenarına veya ofislerdeki seperatörlerin üzerine mandalla tutturmak da mümkün. Bu sayede masada alandan tasarruf edilebiliyor. C biçimli mandal 5 – 20 derece açıyla eğme, -15 – 20 derece açıyla döndürme ve 0 – 90 derece açıyla çevirme olanağı sunuyor. Ayrıca 180 mm’ye kadar uzatıp kısaltma imkanı da veriyor. Koldaki hızla çıkarılabilen mekanizma sayesinde monitör kolayca takılıp çıkarılıyor. Kancalı kit ise 150 mm’ye kadar yükseklik ayarı yapmayı sağlıyor. Böylece ZenScreen MB249C’yi tam göz hizasına getirmek mümkün oluyor.

Etkileyici özellikler

ZenScreen MB249C; 60 W güç dağıtımı yapabilen tam işlevli USB-C bağlantı noktası, HDMI bağlantı noktası ve kulaklık jakı gibi zengin bağlantı seçenekleri sunuyor. Üründe ayrıca TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi ve ASUS Flicker-Free teknolojileri kullanılıyor. Mavi Işık Filtresi gözleri zararlı olabilecek mavi ışıktan korurken, Flicker-Free teknolojisi ise ekran başında uzun süre geçirenlere daha konforlu bu kullanım deneyimi yaşatıyor.

Gücü son derece verimli kullanan ZenScreen MB249C, ENERGY STAR sertifikasının koşullarını karşılıyor. Ayrıca ürün, sürdürülebilir ambalajı ile FSC Mix sertifikasını da taşıyor.

ASUS ZenScreen MB249C ürün sayfası

ASUS ZenScreen MB249C Teknik Özellikler

Panel boyutu (çaprazlama) Geniş ekran 23,8 inç (16:9)
Panel arka aydınlatma / tür W-LED / IPS
Ekran yüzeyi Yansıma önleyici
Gerçek çözünürlük 1920 x 1080
İzleme açısı (CR 10) 178°/ 178°
Flicker Free Evet
Video özellikleri DisplayWidget Lite yazılımı

Mavi ışık filtresi

Giriş Çıkışlar

 

1 x USB-C®  (PD 60W)

1 x HDMI®

Hoparlör 2 x 1W hoparlör
Boyutlar  539,34 x (531,36~711,36)  x 302,18 mm (kol ile)

539,34 x 346,3 x 23,6 mm (kol olmadan)

Ağırlık 4,84 kg (net), 2,85 kg (kol olmadan net ağırlık), 7,6 kg (brüt)
Aksesuarlar   HDMI kablosu, güç adaptörü

güç kablosu, hızlı başlangıç kılavuzu

USB-C® kablosu, garanti kartı

C biçimli mandallı kol, kancalı montaj kiti

L biçimli tornavida