Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ATP, Yönetim Gücünü İki Üst Düzey Atama ile Artırıyor

Seda Erdem ATP’nin Yeni İK Genel Müdür Yardımcısı olurken, Dr. Murat Aras da CMO görevi üstlenecek. Global ölçekte büyüme stratejisine uygun olarak yurtdışı deneyimli ekip üyeleriyle ekibini güçlendirmekte. 

ATP, Yönetim Gücünü İki Üst Düzey Atama ile Artırıyor

Seda Erdem ATP’nin Yeni İK Genel Müdür Yardımcısı olurken, Dr. Murat Aras da CMO görevi üstlenecek. Global ölçekte büyüme stratejisine uygun olarak yurtdışı deneyimli ekip üyeleriyle ekibini güçlendirmekte. 

Şirketlerin kritik işlemlerine kurumsal yazılım ve altyapı çözümleri sağlayan teknoloji şirketi ATA Teknoloji Platformları’nda (ATP) iki üst düzey atama gerçekleşti. Şirketin İK Genel Müdür Yardımcılığı görevine Seda Erdem, CMO pozisyonuna da Dr. Murat Aras getirildi. Tradesoft, Zenia ve ATP Digital markaları ile global ölçekte farklı sektörlere hizmet veren ATP, üst düzey atamalarla yönetim ekibini daha da güçlendirdi ve global genişleme stratejisine ulaşmak için görev dağılımını gerçekleştirdi.

CMO Dr. Murat Aras   ATP atama

CMO Dr. Murat Aras

Dr. Murat Aras, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra sırasıyla Bilgi Üniversitesi’nde MBA ve Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Doktorası yaptı. Dr. Murat Aras Hasso Plattner Enstitüsü İş Süreçleri Modelleme ve Analiz Sertifikasına sahiptir. Türkiye’nin ilk dış kaynaklı çağrı merkezi Vodatech’te Çağrı Merkezi ve İş Geliştirme Müdürlüğü görevini yürüten Aras, Peppers & Rogers ve Eurosis Consulting’de İhtisas Uzmanı ve Kıdemli Yönetim Danışmanı olarak rol aldı. Kurucusu olduğu MANNAGENN’da başta BT şirketleri olmak üzere, telekomünikasyon, perakende, lojistik, endüstriyel üretim, kamu ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlere yönetim danışmanlığı hizmetleri veren Dr. Murat Aras’ın strateji, pazarlama, organizasyon ve iş süreçleri konularında uzmanlıkları bulunuyor. Aras, İngilizce ve Almanca biliyor.

 

İnsan Kaynakları GMY Seda Erdem

ATP’nin yeni İK Genel Müdür Yardımcısı Seda Erdem, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İşletme bölümleri çift ana dal programından onur derecesiyle mezun oldu. Fulbright bursuyla ABD’de Tulane Üniversitesi’nde MBA derecesini tamamladı. Ernst & Young, Peppers & Rogers ve PwC gibi danışmanlık şirketlerinde hem ABD hem de Türkiye’de strateji ve yönetim danışmanlığı faaliyetlerinde bulundu. Ata Holding’e Stratejik Planlama Müdürü olarak katıldı ve 2017 yılından bu yana Başkanlık Ofisi Direktörü olarak görev yaptı. Seda Erdem’in TÜSİAD Çin Network üyeliği de bulunuyor ve AmCham Turkey‘de (Türk – Amerikan Ticaret Odası) üye olarak Ata Grubu’nu temsil ediyor. Erdem ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Stratejik Planlama konusunda eğitim veriyor.


ATP Hakkında 

1997 yılında kurulan ATP, kurumsal şirketlerin ihtiyaç duyduğu yaşamsal uygulama ve kritik bilgi sistemleri için teknoloji platform, yazılım ve hizmetlerini geliştirmektedir. Ata Holding bünyesinde yer alan ve halka açık bir şirket olan ATP, Tradesoft, Zenia ve ATP Dijital markalarıyla farklı sektörlere hizmet vermektedir.