Sosyal Medya

Otomobil

Audi Türkiye quattro ile Gladyatör Ödülü aldı 

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından düzenlenen ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin 11’incisi sahiplerini buldu.

Audi Türkiye quattro ile Gladyatör Ödülü aldı

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından düzenlenen ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin 11’incisi sahiplerini buldu. Audi Türkiye, İletişim kategorisinde Audi quattro 40. Yıl ilanı ile Yılın Dergi Uygulaması ödülünün sahibi oldu. 

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD), markaların satış ve iletişim çalışmalarındaki başarılarını ödüllendirmek için düzenlediği ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2020 Gladyatörleri ödül töreni pandemi nedeniyle online olarak düzenlendi.

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen organizasyonda Audi Türkiye, Audi quattro 40.yıl dergi ilanı ile Yılın Dergi Uygulaması kategorisinde Gladyatör ödülünün sahibi oldu.

Audi’nin efsanevi dört tekerden çekiş sistemi quattro geçtiğimiz yıl 40’ıncı yaşını kutlarken, Audi Türkiye de bu özel sene için farklı iletişim çalışmalarına imza attı. Bunların arasında en çarpıcı olanlarından biri ise dergi ilanları oldu. İlanlar Audi quattro’nun son 40 yılda hafızalardan silinmeyen dört TV reklamından esinlenilerek illüstratör Hüseyin Sandık tarafından çizilerek hazırlandı. İlanlara QR kodlar ve sosyal medya postları aracılığıyla linkler verildi.

İlanlara konu olan ve hafızalardan silinmeyen reklamlar arasında; 1986’da profesyonel ralli pilotu Harald Demuth’un Finlandiya’daki Kaipola kayakla atlama tepesine bir Audi 100 CS quattro ile çıkışı, 1996 yılında yayınlanan karlardaki izlerin peşinde bilge bir eskimonun hikayesi, üstün quattro teknolojisine sahip Audi A4 reklamı ve Candide Thovex’in zemin, engel ve hava durumu fark etmeksizin her koşulda ilerlediği 2018 yılının ünlü reklamı bulunuyor.

ODD Gladyatör ödüllerinde İletişim Ödülleri kategorisinde adaylar internet üzerinden yapılan halk oylaması ile ilk 5’e girmeye çalışıyor. Finale kalan projeler jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödüllendiriliyor.