Sosyal Medya

Otomobil

Audi’den tasarım haftasına özel iki yeni konsept!

Audi, bu yıl düzenlenen, günümüzün ve geleceğin tasarımını şekillendirmek için yeni ürünler ve fikirlerin sunulduğu Milan Desin Week kapsamında mobilite vizyonunu tanıttı.

Audi’den tasarım haftasına özel iki yeni konsept

Audi GrandSphere ve Audi A6 Avant e-tron…

Dünyada stil ve tarz denildiğinde nasıl ki akıllara İtalya geliyorsa, tasarım denildiğinde de akla ilk gelen şehirde Milano oluyor. Her yıl Uluslarası Tasarım Haftası’na ev sahipliği yapan Milano, bu unvanı elinde tutmakta ne kadar haklı olduğunu kanıtlıyor. Audi, bu yıl düzenlenen, günümüzün ve geleceğin tasarımını şekillendirmek için yeni ürünler ve fikirlerin sunulduğu Milan Desin Week kapsamında mobilite vizyonunu tanıttı.

Audi, Milano Deign Week çerçevesinde, geleceğin mobilite kavramına dair vizyonunu sundu. Tarihi Medelan binasında yer alan ve markanın Living Progress felsefesiyle de uyuşan The House of Progress adı verilen özel bir alanda gerçekleştirlien etkinlikte, sürdürülebilirlik konusunda panel ve toplantılar da düzenlendi.

Tasarım ve günün önemli konuları

Sürdürülebilirliği dünyanın karşı karşıya olduğu en önemli konuların başında gören ve bu alanda sorumluluk üstlenen Audi, House of Progress’te gerçekleştirlen panellerde insanların nasıl sürdürülebilir bir şekilde yaşayabileceklerini, tasarımın bu konuyla nasıl bir ilişki içinde olduğu ve Audi’nin bu anlamda nasıl bir rol üstleneceği gibi konuları paylaştı. Tasarımın hayatın her alanıda yer aldığı ve yaşamı bir çok anlamda etkiledği gerçeğinden hareket eden Audi, Milano Design Week’te modern tasarımın geleneksel işçilikle uyumunu da gösterdi.

İlk kez sergilenen iki konsept

Audi, Design Week çerçevesinde estetik bir tasarım dili ve insan odaklı bir yaşam alanı sunan iki konsept modelinin ilk gösterimini de yaptı: Audi grandsphere konsept ve Audi A6 Avant e-tron konsept. 5,35 metre uzunluğa sahip Audi grandsphere konsept zarafet, eğlence ve otonom sürüşü bir araya getirirken, A6 Avant e-tron konsept, Audi’nin gelecekteki elektrikli A6 Lüks Sınıfı’nın işaretlerini sunuyor.

Audi, mobilya üreticisiyle işbirliği

Audi etkinliklerde ayrıca, Audi grandsphere konsept modelinin iç tasarımında iş biriği yaptığı Polform şirketiyle gerçekleştirecekleri projelerle iligil de ip uçları verdi. Audi’nin bugüne geliştirdiği en geniş iç mekana sahip olan bu konsept model, özellikle Çin’deki potansiyel müşterilerin kentsel metropol merkezlerine yönelik isteklerine göre tasarlandı.