Sosyal Medya

Otomobil

Aykan, Skoda Marka Deneyimini Gebze’ye Taşıyor

Türkiye’de otomotiv sektöründe öncü konumda olan Aykan, Skoda markasını ülke genelinde başarıyla temsil ederken, Gebze'deki yeni şubesiyle hizmet kalitesini daha da ileriye taşıyor.

Aykan, Skoda Marka Deneyimini Gebze’ye Taşıyor: Yeni Dijital Showroom Hizmetinizde!

Türkiye’de otomotiv sektöründe öncü konumda olan Aykan, Skoda markasını ülke genelinde başarıyla temsil ederken, Gebze’deki yeni şubesiyle hizmet kalitesini daha da ileriye taşıyor.

Gebze’deki dijital showroom, Aykan’ın marka deneyimini ileriye taşıyan geniş bir hizmet yelpazesini içeriyor. Profesyonel satış ekibi ve uzman servis personeli ile Aykan, satış öncesi danışmanlık, satış süreci, satış sonrası destek ve servis hizmetleri konularında müşterilere üst düzeyde hizmet sunmayı hedefliyor. Aykan Gebze şubesi, dijital showroom konsepti ile hedefini, Skoda markasını daha geniş kitlelere ulaştırmak ve müşteri memnuniyetini artırarak öne çıkarmak olarak belirliyor.

İsotlar Grup Genel Müdürü Muammer Kavas, Gebze’deki yeni şube hakkında şunları belirtti: Aykan olarak yıllardır otomotiv sektöründe başarıyla sürdürmekte olduğumuz operasyonlarımıza yeni bir lokasyon daha eklediğimiz için çok gururluyuz. Skoda markası ile işbirliğimizi Kartal ve Adana şubelerimizden sonra hem servis hem de satış noktası olarak Gebze’de, bu sefer dijital showroom olarak sürdürüyor olmak bizim için önümüzdeki günlerde daha da başarılı sonuçlara ulaşmamıza vesile olacaktır. Her zamanki gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Skoda markasını geniş kitlelere ulaştırmak önceliğimizdir.

Aykan, işbirliği yaptığı tüm markaları ile Türkiye genelindeki satış ve servis noktalarıyla müşterilerini kaliteli hizmetle buluşturmaya devam ediyor. Aykan’ın Gebze’deki yeni Skoda şubesiyle ilgili daha fazla bilgi almak ve randevu oluşturmak için www.aykanmotor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.