Sosyal Medya

Donanım

Baharı Karşılarken DJI Ürünleri Özel Fiyatlarla Satışa Sunuldu!

Baharın tadını doğa ve tarih gezileriyle taçlandırırken bu gezileri en güzel ve en kolay şekilde kaydetmenin yolu da kamera ve gimbal kullanmak. Kullanıcılarının konforunu ve deneyimlerini ön planda tutan sivil havacılık ve görüntü teknolojileri lideri DJI, bahar kampanyası ile seyahatlerin en iyi yol arkadaşlarına herkesin ulaşmasını sağlıyor.

Baharı Karşılarken DJI Ürünleri Özel Fiyatlarla Satışa Sunuldu!

Bahar kapıyı çalarken güneş de yüzünü göstermeye başladı. Herkesin içindeki gezgin, bahar gelince dışarı çıktı ve sıkça seyahat etmek istiyor. Baharın tadını doğa ve tarih gezileriyle taçlandırırken bu gezileri en güzel ve en kolay şekilde kaydetmenin yolu da kamera ve gimbal kullanmak. Kullanıcılarının konforunu ve deneyimlerini ön planda tutan sivil havacılık ve görüntü teknolojileri lideri DJI, bahar kampanyası ile seyahatlerin en iyi yol arkadaşlarına herkesin ulaşmasını sağlıyor.

DJI Mavic 3, Mini 2 Combo, OM 5, Pocket 2 Creator Combo, Action 2, Mavic 2 Air ve FPV gibi ürünlerinde yaptığı indirimlerle baharın tadını çıkarmak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği özel bir fırsat… DJI’ın bahar kampanyası belirli ürünler için 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak.

DJI Mavic 3 ile Her Şeyin Üstünde Görüntüleme Sağlayın

DJI Mavic 3 ile Her Şeyin Üstünde Görüntüleme Sağlayın

4/3 CMOS Hasselblad kamerayla efsanevi içerikleri yakalama şansı veren, DJI’ın sevilen drone modeli Mavic 3’ün çok yönlü engel algılama sensörleri ile sorunsuz uçuşun keyfini çıkarmak artık daha kolay… DJI’ın drone teknolojisindeki başarısının imza ürünü olan Mavic 3, eşsiz uçuş performansı ve görüntü kalitesiyle benzersiz içerikler oluşturma imkanı veriyor. DJI Mavic 3, maksimum 200 metre menzile sahip çok yönlü engel algılama sensörleri, 46 dakikaya kadar uçuş süresi sağlayan yeniden tasarlanmış pilleri ile benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Yükseltilmiş donanım yazılımı, düşük ışık hassasiyetiyle esnek ve nüanslı renklerde 5.1K / 50 fps videoyu işleyebiliyor ve ağır çekim çekimlerde daha yüksek kaliteli sonuçlar için 4K/120 fps’yi destekliyor. Mavic 3, daha büyük görüntü sensörüne sahip olması sayesinde daha yüksek video çözünürlüğü ve dinamik aralık sağlıyor ve düşük ışıklı ortamlarda gürültüyü daha etkili bir şekilde azaltıyor.

  • DJI Mavic 3 Single İndirimli Fiyatı: ₺40.999,00
  • DJI Mavic 3 Fly More Combo İndirimli Fiyatı: ₺55.999,00

DJI Mini 2’nin Güçlü ve Hafif Yapısıyla Gökyüzünü Keşfedin

DJI Mini 2’nin Güçlü ve Hafif Yapısıyla Gökyüzünü Keşfedin

Çarpıcı görüntü kalitesi elde etmek ve yaratıcı videolar çekmek, DJI’ın fonksiyonel drone modeli Mini 2 ile daha zahmetsiz hale geliyor. Kendi bakış açısını konuşturmak isteyenleri destekleyen DJI Mini 2, en unutulmaz anıları kolayca kaydediyor. Yalnızca 249 gr ağırlığında olan DJI Mini 2, tüm seyahatlerde dünyanın en güzel yerlerini yukarıdan çekmek için özgürlük sağlıyor. DJI Mini 2, 4x dijital zoom özelliği ile farklı mesafe ve kompozisyondaki çekimler arasında geçiş yaparken daha güvenli ve daha rahat çekim yapmayı sağlarken, panorama özelliği ile kadraja, gözle görülen her yeri alıyor ve panoramik bir şaheser oluşturuyor. 4K / 30fps video çekim özellikli ve 3 axis’li gimbal ile birlikte Mini 2, uçuş ne kadar maceralı olursa olsun, sürekli olarak pürüzsüz, çarpıcı görüntü kalitesi sağlıyor ve anılar tekrar oynatıldığında yeniden o ana dönüş yapılıyor.

  • DJI Mini 2 Combo İndirimli Fiyatı: 9.099 ₺

Dünyayı Keşfederken DJI OM 5 Yanınızda

Dünyayı Keşfederken DJI OM 5 Yanınızda

İlham verici özelliklerle dolu akıllı telefon sabitleyici DJI OM 5, dahili uzatma çubuğu ve avuç içine sığan boyutuyla fark yaratıyor. DJI OM 5, kusursuz stabilizasyon ile film çekme yeteneği sunarak, görenleri hayrete düşüren net çekimler sağlıyor ve kullanıcılarına yalnızca mükemmel selfielerin, süper akıcı videoların, otomatik izlemenin ve çok daha fazlasının keyfini çıkarmak kalıyor. Tüm maceralara eşlik edebilen fonksiyonel tasarımıyla DJI OM 5, yaratıcılığa ilham oluyor. ShotGuides özelliği ile DJI OM 5, ortamı otomatik olarak tanıyor ve yardımcı çekim ipuçları ve yaratıcı şablonlar öneriyor. DJI OM 5, ActiveTrack 4.0 özelliği ile daha gelişmiş tanıma özelliklerinden daha yüksek yanıt hızına kadar, selfie modu için yeni bir otomatik yüz izleme özelliği içeriyor.

  • DJI OM 5 İndirimli Fiyatı: ₺2.199,00

DJI Pocket 2 ile Unutulmaz Anları Tek Elle Kaydetme İmkanı

DJI Pocket 2 ile Unutulmaz Anları Tek Elle Kaydetme İmkanı

Unutulmaz anları tek elle kaydetmeyi sağlayan küçük bir gimbal olan DJI Pocket 2, hareketi dengelemek, keskin fotoğraflar ve pürüzsüz videolar çekmek için gerekli tüm özelliklere sahip… 1/1.7 inç sensör, 64 MP fotoğraf, 4K/60 fps video, Hybrid AF 2.0 donanımıyla DJI Pocket 2, anların sonsuza dek sürmesini sağlayan fotoğraf ve video yetenekleriyle paylaşmaya değer içerikler oluşturma imkanı veriyor. Elde, çantada, cepte istenilen her yere götürülebilen DJI Pocket 2 ile hayatın hızını kaçırmadan bir saniye içinde çekime başlanabiliyor. Glamour Effect teknolojisi ile en tatlı selfieler ve grup fotoğrafları için uzaktan çekim yapılabiliyor. DJI Pocket 2, sahip olduğu 3 eksenli bir gimbal sayesinde hareket halindeyken sorunsuz video için kamerayı dengeliyor. Yaratıcılığı ortaya çıkaran ActiveTrack, MotionLapse ve Panorama AI editör gibi çeşitli akıllı işlevlere erişimi sayesinde, akıllı telefonlarda imkansız olan efektlerle çekim yapma şansı tanıyor.

  • DJI Pocket 2 Combo İndirimli Fiyatı: ₺7.399,00

DJI Action 2 ile Macera Dolu Anlar Kayıt Altında

DJI Action 2 ile Macera Dolu Anlar Kayıt Altında

DJI’ın şimdiye kadar ürettiği en güçlü aksiyon kamerası olan Action 2, tüm sınırları kaldırarak, tüm maceralarda özgürlüğün kapısını aralıyor. DJI Action 2 ile doğa yürüyüşlerinden safarilere, yarış pistlerinden sörfe kadar her aktivite daha eğlenceli, bahar gezileri daha keyifli hale geliyor. Hafif alüminyum alaşımlı gövdesi, şık, minimalist bir görünümü ile pürüzsüz ve sağlam bir yapıya sahip olan DJI Action 2, sahip olduğu zengin ayrıntılarla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydediyor. DJI Action 2’nin yenilikçi manyetik kilitleme tasarımı, aksesuarları hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirmeye olanak tanıyor. 4K/120fps çekim yapabilme özelliği ile daha önce görülmemiş yüksekliklere ulaşabilen DJI Action 2, ultra geniş 155 ° FOV ile perspektifleri genişletip iyileştirilmiş alan derinliği elde etmeyi sağlarken, özel küresel olmayan lensi kenarları keskinleştiriyor ve görüntü bozulmasını azaltıyor. Muhteşem olanı yakalarken anda kalmanızı sağlayan Action 2, Manyetik Kordon ve Manyetik Kafa Bandı ile giyilebilir teknoloji rahatlığı sunuyor. Göğüse veya başa rahatça takabiliyorken eller serbest bırakabiliyor ve FPV dronelara entegre edilebiliyor.

  • DJI Action 2 Güç Modüllü Combo İndirimli Fiyatı: ₺5.999,00
  • DJI Action 2 Çift Ekranlı Combo İndirimli Fiyatı: ₺7.999,00

DJI FPV ile İmkansız Görünen Şekillerde Uçun

DJI FPV ile İmkansız Görünen Şekillerde Uçun

DJI tarafından üretilen en güçlü drone’lardan biri olan FPV, drone’un kamerasından anlık görüntü aktarımı ile uçuş rotasını veya manzarayı görme ve kayıt altına alma imkanı tanıyor. Şık ve aerodinamik DJI FPV, yüksek güç, pil ömrü ve rüzgar direnci sunarak, bu sistemi görsel olarak büyüleyici olduğu kadar yetenekli kılıyor. Sportif ön LED’leri ve özelleştirilebilir renkli pervane kolu ışıkları ile DJI FPV, pilotlara benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 150° süper geniş FOV ile birleştirilmiş güçlü yetenekleri, rakipsiz bir görüş sağlayan DJI FPV, 4x Ağır Çekim, RockSteady sabitleme ve distorsiyon düzeltme özellikleriyle daha akıcı, daha dramatik sonuçlar veriyor. 120 Mbps’ye kadar 4K/60fps video kaydedebilen DJI FPV, çekimlerin uçuş kadar heyecan verici görünmesini sağlayan net ayrıntılar yakalayabiliyor. DJI FPV uçağının gimbal kamerası, iniş takımı ve üst kabuğu modüler ve kolayca değiştirilebilir, bu da onarımları daha kolay hale getiriyor, pilotlara ise uçuşun keyfini çıkarmak kalıyor. Baharın tüm güzelliklerini DJI FPV’nin benzersiz açılarıyla kaydetmek mümkün…

  • DJI FPV İndirimli Fiyatı: ₺20.999,00

DJI Mavic Air 2 ile Yaratıcılığın Tadını Çıkarın

DJI Mavic Air 2 ile Yaratıcılığın Tadını Çıkarın

Başarılı drone’larıyla her zaman fark yaratan DJI tarafından üretilen Mavic Air 2, gelişmiş özellikleri ve üstün görüntü kalitesiyle fark yaratıyor. DJI Mavic Air 2’nin 4K/60 fps çekim özelliği sayesinde profesyonel görüntüler elde edilebiliyor, 48 MP fotoğraf çekim özelliği ile kusursuz detaylar yakalanabiliyor. DJI Mavic Air 2, FocusTrack özelliği ile profesyonel kalitede çekimleri zahmetsiz hale getirerek, pilotların yaratıcılığını ortaya çıkarmasını sağlıyor. Ne çekiyor olursa olsun, DJI Mavic Air 2, kamerasının Spotlight 2.0 özelliği sayesinde görüntülenmesi istenen objeye sabitleniyor ve hayal edildiği gibi çekim sağlıyor.

  • DJI Mavic Air 2 İndirimli Fiyatı: ₺16.999,00