Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Beko Crystal TV Serisi ile Büyük Ekranda Maç, Dizi ve Film Keyfi

Beko Crystal TV Serisi ile Büyük Ekranda Maç, Dizi ve Film Keyfi. Beko Crystal TV Fiyatları ile de çok cazip. Şubat Ayına Özel İNDİRİMLER

Beko Crystal TV Serisi ile Büyük Ekran, Büyük Keyif

Beko Crystal TV Serisi ile Büyük Ekranda Maç, Dizi ve Film Keyfi bir başka olacak.

Teknoloji ve tasarımlarıyla dünya trendlerini tüketicisiyle buluşturan Beko’nun 65’’ büyüklüğe kadar ulaşan Crystal TV serisi ile spor karşılaşmaları daha heyecanlı, diziler ve filmler daha keyifli. Üstelik Beko Crystal TV, kumandasındaki “tek tuş” özelliğiyle, küçük bir dokunuşla çok geniş bir içerik listesine, anında ulaşma olanağı da sunuyor.

Avrupa ve dünyada perakende sektöründe fark yaratan Beko, Crystal TV serisiyle performans çıtasını en üst seviyeye çıkarıyor. Smart özellikleri ve UHD çözünürlük sayesinde daha iyi görüntüyü tüketicilerle buluştururken, pratik kullanımı ile hayatı kolaylaştırıyor.

4K görüntü teknolojisi, HDR, Micro Dimming, Video Perfection Engine özelliği ile desteklenen Beko Crystal TV Serisi, büyük ekranı ve yüksek çözünürlüğü ile evleri sinema salonuna çeviriyor.

Beko Crystal TV Serisi ile Eğlence Tek Tuşla Evinizde

Smart TV özelliği ve kolay kullanımı sayesinde zengin ve kaliteli bir içerik sunan Beko Crystal TV, kumandasındaki “tek tuş” özelliğiyle, küçük bir dokunuşla çok geniş bir içerik listesine erişim kolaylığı sağlıyor. Beko’nun son teknolojiye sahip Crsystal UHD TV’leri futbol uygulaması, BeinSports, Digiturk Play, Filmbox, Filbox, Tivibu, PuhuTV gibi birçok uygulamayı içinde barındırıyor. Üstelik dönemsel içerik kampanyalarıyla mağazalarda özel faydalar sağlanıyor.

Snap&Share özelliği ile TV’deki içeriği aynı anda sosyal medyada da paylaşmak mümkün.

Ayrıca Beko’nun Smart TV’lerine özel Beko Quick Smart platformu kişiselleştirilebilir özelliği ile kullanıcılara diledikleri uygulamaları ya da televizyon kanallarını ana menüye kaydetme ve önceliklendirme imkânı veriyor.

Net ve detaylı görüntü keyfi yaşanır

  • 4K UHD ile 4 kat daha yüksek çözünürlük
  • HDR ile Yüksek kontrast ve detaylı görüntü, VPE ile hareketli sahnelerde bile akıcılık
  • Micro Dimming özelliği sayesinde karanlık sahnelerde bile detaylı görüntü

Beko Crystal TV’ler Şubat ayına özel fiyatlarla:

  • 49” Büyük Ekran TV 1.999 TL’den başlayan fiyatlar ve 79 TL’den başlayan taksitlerle
  • B49L 5740 5B model Beko 49” FHD Uydulu TV’ler 1.999 TL’den başlayan fiyatlarla
  • B49L 6750 5B model Beko 49” FHD Smart TV’ler 2.199 TL’den başlayan fiyatlarla
  • B49L 8740 5B model Beko 49” UHD Smart TV’ler 2.499 TL’den başlayan fiyatlarla

VIP Servis Hizmeti:

Tüm Beko TV‘lerde geçerli parlak piksel hatasız ürün garantisi, otomatik güncelleme, kolay kanal kurulumu gibi faydaların yanı sıra 32″ ve üzerinde ücretsiz montaj, nakliye, askı aparatı ile hizmet Türkiye’nin her noktasına ulaşır. Üstelik 65 ve 55″ UHD TV alan tüketiciler evlerine gelen Özel Smart Ekibi ile teknolojiyi deneyimleyerek öğreniyor.

Beko TV