Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Benzersiz Deneyimler DocuBox HD Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. Mart ayında DocuBox HD ekranlarında, dünyanın dört bir yanından ilginç görüntülerle benzersiz deneyimler yaşayacağız.

Benzersiz Deneyimler DocuBox HD Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. Mart ayında DocuBox HD ekranlarında, dünyanın dört bir yanından ilginç görüntülerle benzersiz deneyimler yaşayacağız.

Dünyada Olanlar, Bölüm 25 (What in the World – Ep 25) – 9 Mart Çarşamba, Saat 20:30

Peadar King tarafından sunulan dizi belgesel, insanların günlük hayatları içerisindeki yansımalarından yola çıkarak dünya genelinde ekonomik eşitsizliklerin ve insan hakları ihlallerinin insani sonuçlarını anlatıyor.

Bolivya, Küçük Böcekler, Büyük Paralar (Bolivia Small Beetles Big Money) – 12 Mart Cumartesi, Saat 20:00

Bolivya, böcek türlerinde en geniş biyo çeşitliliğe sahip ülkeler arasında yer alıyor. Bu durum, And Dağları’nın doğu yamaçlarındaki Bolivya Yungaları’nda kendini gösteriyor ve biyologlarla hayvan tüccarlarının ilgisini eşit oranda çekiyor. Satıcılar hayvanları yakalayıp Avrupa ve Asya’daki turistlere ve koleksiyonculara satıyor, ancak araştırmacılar nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan türleri kurtarmaya ve bölgedeki kırılgan ekolojik dengeyi korumaya çalışıyor. Bu araştırmacılardan biri olan entomolog Fernando Guerra Sernudo, yerlilerle birlikte böcek yaşamının çeşitliliğini korumayı amaçlayan programlar başlatıyor.

Hindistan Kaplan Kliniği (India’s Jungle Book Hospital) – 19 Mart Cumartesi, Saat 19:00

Yüksek ateşli bir bufalo, bir düzine yetim fil ve genç bir gergedan… Bunlar, vahşi hayvanların yaşam alanlarının her geçen gün daraldığı, yoğun nüfuslu Hindistan’ın bilimsel olarak işletilen tek rehabilitasyon merkezinin hastaları. Vahşi hayvanlar için barınak sunan bu merkezde, veteriner hekimler Dr. Phulmoni Gogi ve Dr. Prasanta Boro uygarlıkla çatışan ve kendi başlarına hayatta kalamayacak olan hasta ve yaralı hayvanlarla ilgileniyorlar. Doktorların amacı, çok fazla özveri ve sabırla vahşi hayvanları kurtarmak ve sürekli boyunca araziler ekilip evler inşa edilen ülkede insanları yavaş yavaş bilinçlendirmek.

DocuBox HD yayınlarına, seçkin TV platformları Vodafone TV kanal 163, D-Smart Kanal 58 ve KabloTV Kanal 122 üzerinden ulaşılabiliyor. DocuBox HD içeriklerine ayrıca, www.filmbox.com web sitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, DocuBox HD’nin yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.


SPI International Hakkında: 

SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 90 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir.