TeknoTalk

BiLira tanıtım videosu yayınlandı

BiLira tanıtım videosu yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde resmi lansmanı yapılan, Bilira, ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Geleceğin açık ve şeffaf dünyasına hoşgeldiniz: BiLira

Türkiye’nin blokzincir tabanlı ve Türk Lirası’na endeksli stabil kripto para birimi BiLira, tanıtım videosunu yayınladı.

Herkesin geleceğin finans dünyasında eşit haklara sahip olması ve merkeziyetsiz internet – dağıtık finans ürünleri ile bağlantı kurabilmesi amacıyla geliştirilen BiLira, Türk Lirası tarafından desteklenen, herkese uyumlu ve güvenilir ilk stabil kripto para birimidir.

Stabil kripto paralar daima altındaki itibari para biriminin değerine eşittir

BiLira, kullanıcılarına her zaman, 1 Türk Lirası karşılığında 1 BiLira satın alabilmelerini ve 1 BiLira’yı 1 Türk Lirası olarak nakit paraya dönüştürebilmelerini sağlıyor. Ethereum ağı üzerine kurulu ilk stabil kripto para birimi olan BiLira, tüm ERC-20 standart dijital cüzdanlarla uyumlu altyapıya sahip.

BiLira ile kullanıcılar, dijital varlık alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilir, 7/24 herhangi ek bir ücret ödemeden anlık transfer yapabilir ve hatta ödül kripto paralar kazanabiliyor.

BiLira ile dijital varlık alım ve satım işlemi yapmak isteyenler www.bilira.co üzerinden kayıt olarak, BiLira satın alma taleplerini oluşturabiliyor.

Exit mobile version