Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bilişim Zirvesi’22 için Geri Sayım Başladı

22 yıllık birikiminden aldığı güçle bilişim, akademi, kamu ve iş dünyasını yine heyecanlı bir zirveye çıkaracak olan Bilişim Zirvesi için geri sayım başladı!

Bilişim, akademi, kamu ve iş dünyası 22. kez Bilişim Zirvesi’nde bir araya geliyor

Bilişim Zirvesi’22 için Geri Sayım Başladı…

22 yıllık birikiminden aldığı güçle bilişim, akademi, kamu ve iş dünyasını yine heyecanlı bir zirveye çıkaracak olan Bilişim Zirvesi için geri sayım başladı! Bu sene “Dünya’yı Teknoloji Kurtaracak” teması ile 24 Kasım Perşembe günü fiziksel olarak Zeytinburnu Fişekhane’de gerçekleştirilecek zirvede; insan ve doğa hayatını koruyan, geliştiren teknolojiler fikir önderleri tarafından konuşulacak. İş dünyamızın sürdürülebilirlik çalışmalarına da ışık tutacak olan etkinlik, SAP Türkiye ana sponsorluğunda ve Turkcell Dijital İş Servisleri, Schneider Elektrik, Roksit, GlassHouse, Knowledge Club Premium ve Param sponsorluğunda düzenleniyor. 

Bilişim dünyasının en öncü konularının ele alındığı Bilişim Zirvesi, 22. yılında, kanaat önderlerinin, teknoloji ve bilişim sektörü paydaşlarının, akademisyenlerin, iş ve kamu dünyası yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, 24 Kasım Perşembe günü Zeytinburnu Fişekhane’de saat 09.00’da gerçekleşecek. Bu sene fiziksel ortamda www.BZetkinlik.com adresinden yapılan online kayıt ile herkesin bedelsiz katılımına açık olacak zirvenin açılış programında ilgili bakanlıklar ve kurulların katılımının yanı sıra dünyadan konusunun uzmanı birçok isim de yer alacak.

Bireylerin, şirketlerin ve ülkelerin olmazsa olmazı haline gelen teknoloji ve bilişimin yol haritasının belirlenmesi ve geliştirilmesi için her yıl düzenlenen Bilişim Zirvesi’22’nin ana tema konuşmasını bu sene SAP Amaç ve Sürdürülebilirlik Global Direktörü, Yazar Dr. Erdem Aksakal yapacak. Ardından Komedyen Tahsin Hasoğlu konuya farklı bir açıdan dikkat çekecek.

BTHABER Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe’nin tema konuşması ile başlayacak zirvenin açılış programında; T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul, SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan, GlassHouse Ülke Müdürü Özer Erdoğan, Knowledge Club DevOps Ekip Lideri Erdeniz Ünvan, Param Grup CTO’su Bahadır Aktan, Roksit Global Pazarlar Çözüm Danışmanı Osman Karan, Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Strateji ve Dijital Transformasyon Direktörü Cemal Tosun ile Turkcell Dijital İş Servisleri Kurumsal Çözümler ve Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Alper Özkan konuşmalarıyla yer alacak.

Panel programında 7 ayrı tema ele alınacak

Açılış programının ardından fikir önderleri; “Bulut Teknolojiler”, “Dönüşüm için Yetenek Yönetimi”, “Dijital İş Süreçleri ve RPA ile Yapay Zeka”, “Büyük Veri ve Güvenlik Teknolojileri”, “CIO Turkey ile Dijital Süreçler”, “BiTekDer ile Dijitalleşme” ve “Geleceğin Yetenekleri” tema konularında konuşmalarını gerçekleştirecekler. Ayrıca zirvede bu yıl ilk kez, stantların yer aldığı Sergi Alanı içerisinde oluşturulacak “Küçük Sahne” programında 15’er dakikalık sunumlar da gerçekleştirilecek.

“Teknoloji Kaptanları Ödülleri” finalde sahiplerini bulacak

Dijital dönüşüm konusunda şirketlerin ve kurumların yol arkadaşı olan BTHABER Şirketler Grubu tarafından düzenlenen ‘’Teknoloji Kaptanları Ödülleri” zirvenin finalinde farklı kategorilerde sahiplerini bulacak. Şirketlerin farklı iş süreçleri için geliştirdikleri proje ve uygulamalar ile bu projeleri hayata geçirenlerin değerlendirileceği törende ödüller; ‘’Dijital Dönüşüm Projesi’’, ‘’İnovasyon Projesi’’, ‘’Maliyet İyileştirme Projesi’’, ‘’Müşteri İle Etkileşim Projesi’’, ‘’Operasyonel Yetkinlik Projesi’’, ‘’Sosyal Sorumluluk Projesi’’ olarak 6 kategoride değerlendirilecek ve bu değerlendirme sonucunda ‘’Yılın En İyi Teknoloji Kaptanı’’ belirlenecek.