Sosyal Medya

Fırsatlar

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma yayınlandı!

Teknolojik ürünlerinde yer aldığı 26 Mayıs 2023 Cuma BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı.Bu hafta 6 sayfa olarak yayınlanan katalogda birçok farklı ürün yer alıyor.  Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği bu haftaki BİM aktüel ürünler kataloğu'nda (26 Mayıs 2023 Cuma) hangi ürünler, kaç liradan satılıyor?

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma yayınlandı!

Teknolojik ürünlerinde yer aldığı 26 Mayıs 2023 Cuma BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı.

Bu hafta 6 sayfa olarak yayınlanan katalogda birçok farklı ürün yer alıyor.  Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği bu haftaki BİM aktüel ürünler kataloğu’nda (26 Mayıs 2023 Cuma) hangi ürünler, kaç liradan satılıyor?

 

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma Sayfa 1

Kataloğun ilk sayfasında nofrost buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çamaşır kurutma makinesi gibi ürünler bulunuyor.

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma Sayfa 2

Aktüel kataloğun ikinci sayfasında ise çift cam ankastre set, fırın, davlumbaz, android TV, kapı altı alarmı, raf organizeri, mini hurç ve çekmece içi düzenleyici gibi ürünler yer alıyor.

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma Sayfa 3

Aktüel kataloğun üçüncü sayfasında ise şişme havuz, deniz yeleği, top yakalama seti, badminton set, deniz topu, el pompası, çelik termos, oto güneşlik, su tabancası ve oyuncak su atıcı gibi ürünler bulunuyor.

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma Sayfa 4

Aktüel kataloğun dördüncü sayfasında ise çelik tava, sahan, krep tavası, metal patates soğan kovası, çöp kovası ve fırça seti, metal ekmeklik, saklama kabı, kristal tabak ve pantolon askısı gibi ürünler mevcut.

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma Sayfa 5

Aktüel kataloğun 5. sayfasında ise cep telefonu, elektrikli bisiklet, çocuk sandalyesi, puset, yazı tahtası, oyun hamuru seti ve hikaye kitabı gibi ürünler mevcut.

BİM aktüel kataloğu 26 Mayıs 2023 Cuma Sayfa 6

Aktüel kataloğun son sayfasında ise plaj havlusu, sandalet, şortlu takım, şort, plaj hasırı, peştamal, çocuk güneş gözlüğü, şemsiye bidonu, plaj çantası ve plaj şemsiyesi gibi ürünler yer alıyor.