Sosyal Medya

Kripto Para

Binance’ten “Binance Kadın Akademisi” Mentorluk Programı

Dünya Kadınlar Günü’nde kripto ekosistemindeki kadınlara desteklerini sunmak için 6 haftalık çevrimiçi bir eğitim planlayan Binance; hem blockchain dünyasında stratejiden müşteri ilişkileri yönetimine geniş bir yelpazede bilgiler sunmayı hem de bilgi dolu bir süreç ile kadınların finansal okuryazarlığını artırmayı hedefliyor.

Binance’ten Kadınlara Özel “Binance Kadın Akademisi” Mentorluk Programı

 

Binance, sektörel eğitimleriyle kripto ekosistemindeki destekleyici çalışmalarına devam ediyor. Dünya Kadınlar Günü’nde kripto ekosistemindeki kadınlara desteklerini sunmak için 6 haftalık çevrimiçi bir eğitim planlayan Binance; hem blockchain dünyasında stratejiden müşteri ilişkileri yönetimine geniş bir yelpazede bilgiler sunmayı hem de bilgi dolu bir süreç ile kadınların finansal okuryazarlığını artırmayı hedefliyor. Finans, blockchain ve dijital dünya hakkında bilgi edinmek ve kariyerlerini bu yönde geliştirmek isteyen kadınlara yönelik düzenlenecek “Binance Kadın Akademisi” Mentorluk Programı, 20 Mart-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvurular ise 7 Mart-14 Mart tarihleri arasında yapılabilecek. Konuyla ilgili görüşlerini belirten Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, “Bugüne kadar kadınların finans ve kripto sektörünün gelişim hızındaki katkılarını ve ilgilerini memnuniyetle görüyoruz. Biz de Binance olarak daha fazla kadına ulaşarak finansal okuryazarlık yetkinliklerinin gelişimine destek olmayı diliyor, gerçekleştirdiği başarılara şahitlik etmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Dünyanın lider blokzincir ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde yeni bir kurs programını başlatacağını duyurdu. Finans alanına ilgi duyan ve profesyonel olarak kripto ekosisteminde var olmak isteyen kadınlara mentorluk sunan program doğrultusunda, 6 hafta sürecek kapsamlı bir eğitim hayata geçirilecek. Binance’in eğitmen ekibi tarafından gerçekleştirilecek kurslarda web3, blokzincir, kripto alanları başta olmak üzere blokzincir alanında pazarlama stratejileri, müşteri ilişkileri yönetimi, halkla ilişkiler gibi çeşitli konu başlıklarında oturumlar düzenlenecek.

 

Finans, blockchain ve dijital alanlardaki ekosistemlere ilgi duyan kadınların katılabileceği programın Binance’in kapsayıcılık ve topluluğa katkı sunma hedefleriyle örtüştüğünü açıklayan Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, “Bugüne kadar kadınların finans ve kripto sektörünün gelişim hızındaki katkılarını ve ilgilerini memnuniyetle görüyoruz. Biz de Binance olarak daha fazla kadına ulaşarak finansal okuryazarlık yetkinliklerinin gelişimine destek olmayı diliyor, gerçekleştirdiği başarılara şahitlik etmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kadınların profesyonel blockchain kariyerlerine destek

 

“Binance Kadın Akademisi” Mentorluk Programı kadınların finansal bilgi ve becerilerinin artırılmasına destek olmanın yanı sıra; kripto ürünlerinden para kazanmalarını sağlayacak ipuçlarını içeren eğitim, blockchain alanında profesyonel kariyeri hedefleyen kadınlara da rehber olacak.

 

Finans, blockchain ve dijital dünya hakkında bilgi edinmek ve kariyerlerini bu yönde geliştirmek isteyen kadınlara yönelik düzenlenecek bu çevrimiçi kurs, 20 Mart-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvurular ise 7 Mart-14 Mart tarihleri arasında yapılabilecek..

 

Başvuru Nasıl Yapılacak? 

  • Eğitim programına katılım için Binance sosyal medya hesaplarını takip edin.
  • Projenin daha fazla kadın tarafından duyulması için Twitter’da duyuru postunu Retweet’leyin
  • Instagram’da ise hikayenizde paylaşın. Ardından bu paylaşımlarda yer alan Binance formunu doldurun. Bu formu doldurmak için Binance kullanıcısı olmanız gerekiyor.
  • Formu doldurduktan sonra, eğitim hakkında duyuruların paylaşılacağı Telegram Kanalına abone olun.

 

Eğitimler online olarak gerçekleşecek. Bu eğitime katılanlar 1000 USD değerinde ödül havuzundan faydalanabilecek ve eğitimi tamamlayan herkes sertifika sahibi olacak. Ayrıca eğitimi başarı ile tamamlayan 5 kişi 100 USD değerinde ödül kazanabilecek.

 

Binance Hakkında

Binance, hacim açısından dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren finansal ürün yelpazesi ile dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısıdır. Dünyada çağında milyonların güvendiği Binance platformu kendini paranın özgürlüğünü artırmaya adamıştır ve alım-satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal fayda, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri ve daha fazlasını da içeren eşsiz bir kripto ürün ve teklifleri yelpazesine sahiptir. Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edin.