Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

BiPClub’ta birçok fırsat kullanıcıları bekliyor

Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, kullanıcılarına fayda sağlayacak kampanyalar ve çekilişlere devam ediyor. BiP’in ‘Keşfet’ alanındaki servislerinden BiPClub’taki ödüllü etkinliğe kaydolan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara iPad çekiliş hakkı veriliyor.

BiPClub’ta birçok fırsat kullanıcıları bekliyor

Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, kullanıcılarına fayda sağlayacak kampanyalar ve çekilişlere devam ediyor. BiP’in ‘Keşfet’ alanındaki servislerinden BiPClub’taki ödüllü etkinliğe kaydolan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara iPad çekiliş hakkı veriliyor. Başvuruları 15 Ekim’de sona erecek çekiliş kampanyasının yanı sıra BiPClub’ta ayrıca ödüllü soru-cevap etkinliklerinden popüler markaların indirim kuponlarına kadar birçok fırsat sunuluyor.

İletişim ve yaşam platformu BiP, ‘Keşfet’ alanından ulaşılabilen servislerden biri olan BiPClub’ta kullanıcılara fayda sağlayacak kampanyalar ve yarışmalara bir yenisini daha ekledi. BiPClub içerisindeki ödüllü etkinliğe kaydolan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara iPad çekiliş hakkı veriliyor. BiP’te aktif olan kullanıcılara yönelik gerçekleştirilen kampanya, 15 Ekim’e kadar geçerli olacak.

BiP’in tüm iletişim çözümlerini ve kampanyalarını tek bir uygulamada toplayan BiPClub’ta birçok fırsat yer alıyor. Uygulama içerisinde Turkcell Vadi’nin tüm etkinliklerine ve çeşitli futbol maçlarına ücretsiz bilet hakkı sunan soru-cevap etkinlikleri ön plana çıkıyor. Ayrıca popüler markalarda ve alışveriş sitelerinde geçerli indirim kuponları da BiPClub’ta kullanıcılara sunuluyor. En çok katılım gösterilen kampanyalar arasında ise “Flo’dan sadece online’da geçerli 250 TL ve üzerine yüzde 20 indirimli kod” ve “Instreet’ten sadece online’da geçerli 300 TL ve üzerine yüzde 20 indirimli kod” dikkat çekiyor.

Operatör bağımsız herkes kullanabiliyor

192 ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaşan BiP’in ‘Durum’ özelliği sayesinde kullanıcılar, Durum menüsüne tıklayarak video veya fotoğraflarını durum olarak paylaşabiliyor. Operatör fark etmeksizin herkesin kullanabildiği BiP’in ‘Grup Taşıma’ özelliği ise kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Bu sayede daha önceki mesajlaşma uygulamasında kalan gruplar ve sohbet geçmişleri kolayca BiP’e aktarılabiliyor. Ayrıca BiP’te 15 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşmenin yanı sıra HD fotoğraf paylaşım seçeneği de bulunuyor. BiP’in kullanıcı verileri, Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunuyor. BiP, ücretsiz olarak indirilebiliyor.

BiP’in güncel sürümüne App Store, Google Play veya Huawei AppGallery’den erişmek için http://mobiltr.co/BiP adresine tıklayabilirsiniz.