Sosyal Medya

Mobil

Bir sonraki emoji güncellemesi 6 ay gecikiyor, Sebebi belli!

Bir sonraki emoji güncellemesi 6 ay gecikiyor, Sebebi belli Konsorsium Koronavirüs sebebiyle bir sonraki emoji güncellemesini erteledi.

Gelecek yılki emoji güncellemesi 6 ay gecikiyor!

Bir sonraki emoji güncellemesi 6 ay gecikiyor, Sebebi belli!

Bu yılki yeni emoji mahsulü hazır ve kullanıma hazır olsa da, coronavirus pandemisi Unicode Konsorsiyumu’nu 14. sürümü yaklaşık altı ay ertelemeye itti. Bu, Mart 2021’de çıkış yapmak yerine, yeni eklemelerin Eylül ayında duyurulacağı ve bundan sonraki aylara kadar uygulamalara veya cihazlara eklenmeyeceği anlamına geliyor.

Mevcut koşullar, dünyanın dört bir yanındaki kalkınma ve projelere öncülük yapmasına sebep oldu. Doğal olarak ve ilk olarak ele alınması gereken öncelikler listesinde, standardın arkasındaki çeşitli tarafların başa çıkacak daha acil şeyleri olduğunu tahmin etmek zor değil.Konsorsiyum başkanı Mark Davis yaptığı açıklamada, “Bu yıl geçmişte uyduğumuz aynı programa bağlı kalamayız” dedi.

Tam bir güncelleme yerine, bildiri, konsorsiyumun mevcut karakterleri birleştiren emoji dizilerine dayanarak 13.1 güncellemesini düşündüğünü ve böylece 2021’de telefonların kullanımına sunulacağını belirtti.