Sosyal Medya

Donanım

Bircom Güvencesiyle JPC Connectivity Türkiye’de

Bircom, marka karmasını genişletmeyi sürdürüyor. Kendi alanında teknoloji lideri dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yürüten Bircom, marka karmasına elektronikle ilgili ürünler için bağlantı ekipmanları üreten JPC Connectivity’yi ekledi.

Dünyaca ünlü bağlantı ekipmanları markası JPC Connectivity Türkiye’de

Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve amaçlarına ‘iyi teknoloji’ deneyimi ile kavuşmasını hedefleyen Bircom, marka karmasını genişletmeyi sürdürüyor. Kendi alanında teknoloji lideri dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yürüten Bircom, marka karmasına elektronikle ilgili ürünler için bağlantı ekipmanları üreten JPC Connectivity’yi ekledi. JPC, yıllık ortalama 1,5 milyar dolar cirosu ile dünyanın en büyük 100 şirketi arasında 500’ün üzerinde yer almaya devam ediyor.

Temsil ettiği küresel markaların ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, kurulum ve satış sonrası hizmetleri Bircom tarafından başarıyla sürdürülmeye devam ediyor. Bircom’un distribütörlüğünü üstlendiği markalar arasına katılan JPC Connectivity; bulut hizmeti, nesnelerin interneti, tüketici elektroniği, yenilenebilir enerji araçları ve akıllı bağlantılı endüstriler gibi elektronikle ilgili ürünlere bağlantı ekipmanları üretiyor.

1992’de kurulan JPC, yıllık ortalama 1,5 milyar dolar cirosu ile dünyanın en büyük 100 şirketi arasında 500’ün üzerinde yer alıyor. ABD, Japonya, Çin, Vietnam ve Tayland’da faaliyette bulunan markanın genel merkezi ise Tayvan’da yer alıyor.

Katma değerli ve geleceğe yönelik ürünler yaratma stratejiyle hareket eden JPC, müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş ürünler geliştirme yeteneğine sahip geniş bir Ar-Ge ekibine sahip.

ISO9001 ve ISO14001 sertifikasına ek olarak, Sony Green Partner, Panasonic Green Partner sertifikalarına da sahip olan JPC Dongguan fabrikası, 2018’de otomotiv endüstrisi kalite yönetim sistemleri için verilen IATF 16949 ve diğer ilgili spesifikasyon sertifikalarını da almaya hak kazandı. Üretim hattı, yeterli dikey entegrasyona, otomasyona ve kendi kendine yapılan geliştirme yeteneklerine sahip olan JPC, geliştirdiği ürünlerin tümünü kendi fabrikasında üretmekte.

Bircom, kurumsal iletişim çözümlerini genişletmeye devam edecek

 

Bircom CEO’su Can İlkhan, “Elektronikle ilgili ürünler için bağlantı ekipmanları konusunda önde gelen üreticiler arasında yer alan JPC Connectivity’yi marka karmamız arasına katarak sunduğumuz kurumsal çözümler yelpazesini daha da genişlettik. JPC, zengin bir Ar-Ge deneyimine sahip. Kurumlara sunduğumuz iletişim çözümlerimizin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz” dedi.