Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Bitdefender Antivirüs Hem Okuyucuların Hem De Editörlerin İlk Tercihi Oldu!

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, Amerika’nın önde gelen teknoloji yayınlarından PCMag tarafından iki ödüle layık görüldü.

Bitdefender Antivirüs Hem Okuyucuların Hem De Editörlerin İlk Tercihi Oldu!

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, Amerika’nın önde gelen teknoloji yayınlarından PCMag tarafından iki ödüle layık görüldü. 9 siber güvenlik şirketinin dahil edildiği çalışmada, Bitdefender Antivirüs hem Editörlerin Seçimi Ödülü’nü hem de Okuyucuların Seçimi Ödülü’nü kazanarak siber güvenlik alanındaki liderliğini kanıtladı.

 

Amerika’nın önde gelen teknoloji yayınlarından PCMag, 2022 yılı için genel kullanıcı deneyimi ile siber güvenlik çözümlerini değerlendirdiği testlerin ve anketlerin sonuçlarını açıkladı.

 

 

9 siber güvenlik şirketinin ürün ve hizmetlerinin değerlendirildiği testlerde Bitdefender Antivirüs, çevrimiçi tehditlere karşı sağladığı olağanüstü koruma ve hem masaüstü hem de mobil cihazlar için sunduğu zengin çözümleriyle PCMag tarafından Okuyucuların Seçimi Ödülü ve Editörlerin Seçimi Ödülü’nü kazandı.

 

Kullanım Kolaylığı, Mali Avantaj ve Güvenilirlik Liderliği Getirdi

 

40 yılı aşkın süredir büyük bir titizlikle gerçekleştirilen ve her yıl 2.000’den fazla teknolojik ürünü test eden PCMag analizlerine dayanarak verilen ödüller, dünya çapında verilen en prestijli ödüller arasında yer alıyor.

Okuyucuların Seçimi Ödülü için ankete katılan 9 antivirüs markası arasında Bitdefender Antivirüs hem genel memnuniyet hem de önerme olasılığı açısından 10 üzerinden 9,1 puan alarak gerçekleştirilen çalışmada en üst sırada yer aldı. Ayrıca ankete katılan PCMag okuyucuları maliyet, kullanım kolaylığı ve güvenilirlik gibi kategorilerde de Bitdefender Antivirüs’i yüksek puanlarla değerlendirdi. Bitdefender Total Security’nin sunduğu zengin özelliklerin sağladığı avantajlardan bahseden PCMag Güvenlik Ürünleri Baş Analisti Neil J. Rubenking,

“Basit bir antivirüs programı ile tam kapsamlı bir güvenlik paketi arasında büyük bir fark var. Bitdefender Total Security hem Bitdefender Internet Security’nin sunduğu güvenliği geliştiriyor hem de koruma özelliğini tüm popüler platformlara uygulayabiliyor. Bu doğrultuda değerlendirdiğimizde Bitdefender Total Security, güvenlik çözümleri arasında Editörlerin Seçimi Ödülü’nü kazanmayı hak etti.” ifadelerini kullandı.

Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu,

Zengin Güvenlik Çözümleri Bitdefender’ı Sektörün Lideri Haline Getiriyor

Birçok bağımsız kuruluşun, onlarca kategori arasında gerçekleştirdiği testlerden birincilikle ayrılan global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, bu sayede prestijli birçok ödülün sahibi oldu.

Zengin güvenlik çözümlerinin Bitdefender’ı sektörün lideri haline getirdiğini ifade eden Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu,

“Tüm kullanıcılarımıza sağladığımız güvenlik çözümlerinin çeşitliliği, yönetim kolaylığı, teknik destek ve benzersiz siber güvenlik önlemlerimiz sayesinde 2022 yılında sayısız ödül kazandık. Dünyanın önde gelen teknoloji yayınlarından PCMag tarafından verilen Okuyucuların Seçimi ve Editörlerin Seçimi ödülleri, sektörel liderliğimizi bir kez daha kanıtladı.” açıklamasında bulundu.